x

SLOBA SPONZORUŠA: Na vašaru ga salijetale klinke od 15 godina, dozvolio slikanje samo onim koje imaju poklon za njega!

Sloba Radanović nastupao je na čuvenom šabačkom vašaru, ali s obzirom da su svi jurili polu gole "cice" i njihove nastupe pod šatrama, neko je pratio i Slobu Radanovića.

Portal Espreso prenosi šta se desilo na šabačkom vašaru, gdje su pratili bivšeg muža Kije Kockar. 

Njegov nastup bio je najavljen i "Bela šatra" se uskoro napunila djevojčicama koje su vrištale, mahale pjevaču i čekale kraj svirke kako bi se slikale sa svojim omiljenim likom iz Zadruge 1.


Fotografije: Espreso.rs

Mediji su već pisali o tome da je Sloba "smuvao" fana Lune Đogani, tačnije djevojku koja je vodila računa o njihovoj zajedničkoj stranici, ali izgleda da i nije bila veliki borac za tu ljubav jer se umiješala i odvela Slobu u krevet, bar prema saznanjima beogradskih medija i komentarima po društvenim mrežama.


Kada je Slova završio svoj nastup, ali i u pauzama istog, djevojčice su čekale na svojih 10 sekundi sa Radanovićem kako bi napravile sliku koja njima svakako znači. Vjerujemo da su upravo ove djevojčice te koje su uporno glasale za njega i trošile novac svojih roditelja za opstanak Slobe u Zadruzi.


Ipak, kada smo mislili da će pjevač da izađe u susret onima koji čine dio njegove uspješne karijere, a to su fanovi - shvatili smo da ima određene kriterijume koje fanovi moraju da ispune ne bi li se pjevač slikao sa njima, prenosi Espreso.


Samo one djevojke koje su donijele neki poklon imale su tu privilegiju da se fotkaju sa Radanovićem. Bez poklona - nema se vremena!


(Espreso.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.