x

Sloba tvrdi da Kija laže: Ovako je prokomentarisao to što je rekla da ima novog dečka!

Nakon razvoda braka Slobodanu Radanoviću i Kristini Kiji Kockar poslovni putevi se ponekad ukrste i bivši supružnici nastupaju zajedno, ali su na emotivnom planu nastavili svako svojim putem.  

Njihov odnos često se mijenja, pa tako u posljednje vrijeme nisu razgovarali. Međutim, po dolasku na aerodrom lijepo su se pozdravili i poljubili u obraz, a na naše pitanje kakva je atmosfera među njima Sloba je rekao da ne zna šta će biti.

– Sad ćemo da vidimo, zato što nismo bili u kontaktu evo do sada! (smijeh) Što se mene tiče sve je kul, sve opušteno. Nastup kao i svaki drugi, samo što je svima zanimljivo što nastupimo zajedno. Potrudićemo se da svima pružimo ono što očekuju, da im bude lijepo – počeo je Sloba.


Kristina je nedavno otkrila da već nekoliko mjeseci ima dečka u inostranstvu i da je zbog toga, kada mu je saopštila, Radanović preblijedio. Na pitanje kako komentariše to da Kija ima novog partnera, Sloba se prvo nasmijao.


– Prije ću da komentarišem onu izjavu da sam ja nešto preblijedio kad je rekla da ima dečka… To je stvarno… (smijeh) – počeo je.

– Smijao sam se. Imao sam utisak kao da je rekla to samo da bih ja to čuo da kao ima dečka. (smijeh) Ali, ako ima, ja joj želim sve najbolje u vezi. Svakako joj želim sve najbolje – rekao je Radanović za Telegraf.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.