x

SLOBA U RIJALITIJU ZARADIO NULA DINARA: Radanović nije dobar biznismen, ali zato ONA jeste! Od njihovih honorara ZABOLJEĆE VAS GLAVA! (FOTO)

Prva sezona rijalitja Zadruga je završena prije samo nekoliko dana, a nove informacije koje okružuju učesnike isplivavaju iz dana u dan. Na redu je bilo i pitanje honorara, koje je svakako zanimalo mnoge gledaoce.

Naime, dok je Sloba ušao za honorar od čitavih nula dinara, njegova još uvijek aktuelna supruga uzela je čak 80.000 eura.

Da ironija bude još veća, Kristina je ove pare zaradila upravo zbog činjenice da ju je Sloba prevario pred milionskim auditorijumom. 


Radanović je po ulasku u “Zadrugu”, poslije svega nekoliko dana bacio oko na blogerku Lunu Đogani, varnice su sijevnule, a oni su se, na zaprepaštenje mnogih, prepustili strastima. Dok je pjevaču to donijelo epitet nevjernika i nadimak “Sloba balvan”, njegova aktuelna supruga je našla način da poslije svega makar inkasira.

"Kristina je danima patila i gledala kako je muž vara. Nakon mora suza i bola u njoj je proradio bes, pa je riješila da mu sve vrati. Poslije navodne veze sa Andrijom, o kojoj nikad nije otkrila sve detalje pa su mnogi sumnjali u njenu istinitost, Kockareva je našla pravi način da se osveti. Ušla je u rijaliti kako bi Radanoviću i njegovoj ljubavnici pomrsila konce. Međutim, ni ona nije naivna, pa nije postala rijaliti zvijezda za džabe. Napunila je džepove, sa produkcijom je potpisala ugovor na 80.000 eura. Tako je Kristina Kockar postala najveća zvijezda u Zadruzi, jer je dobila honorar veći od svih drugih učesnika. A ono što je najsmješnije je činjenica da Sloba, koji je prevarenoj supruzi obezbijedio pare, za svoj ulazak u novoizgrađeni grad nije uzeo ni cvonjka. Ušao je kako bi se ispromovisao, pa da na tezgama više zarađuje, i dok će on danonoćno pjevati da bi opet finansijski stao na noge, njegova supruga neće morati da radi ništa u skorijem periodu, samo da uživa u novcu koji je zaradila, a koji joj je obezbijedila suprugova nevjera. Čim je čula prijedlog da uđe u Zadrugu nije puno razmišljala. Još kad je čula cifru ...", otkriva dobroobaviješteni izvor blizak produkciji, a prenosi Blic.

Sa druge strane, Luna Đogani, koju sad češće nazivaju ljubavnicom nego blogerkom, za svoje učešće u rijalitiju uzela je nedjeljno 700 eura, tačnije, 28.000 eura ukupno. 

"Đoganijeva se o svom honoraru dogovorila pomoću mama Anabele. Načelno je trebalo da bude 700 eura, ali se situacija promijenila kad je Luna započela svoju romansu sa Slobom Radanovićem. Kako se iza kulisa šuškalo, perspektivna blogerka je i u toj ljubavi uvidela način da zaradi, pa je ugovorila da od produkcije dobija novac za svaki s*ksualni odnos u koji je stupila sa svojim izabranikom. Cifra nije poznata, međutim, s obzirom na to da je Luna zbog svađa, tuče i nepoštovanja pravila produkcije iz nedjelje u nedjelju novčano kažnjavana, biće dobro da iz rijalitija izađe sa cifrom koju je unaprijed ugovorila. Pritom, činjenica je ta da joj ni malo u prilog ne ide veza sa oženjenim muškarcem, što je i sama shvatila pred kraj “Zadruge”. Pitanje je samo da li je 28.000 eura cifra koja će njoj biti dovoljna da sebi opravda sve što je uradila pred kamerama", zaključio je dobroobaviješteni izvor, koji je upućen u zarade zadrugara.

Kad se sve sabere i oduzme, prevara se najviše isplatila prevarenoj Kristini, koja do posljednjeg trenutka nije otkrila da li je u rijaliti ušla zapravo da bi vratila muža, ili, sa druge strane, zbog osvete. Po mišljenju pojedinaca, nije isključeno ni da je razlog novac, a činjenica je da je upravo ona sa produkcijom sklopila najbolji ugovor. S obzirom na to da je Sloba čast dao za džabe, u narednom periodu će se saznati da li će mu pripomoći supruga sa znatno dubljim džepom, ili ljubavnica koja neće moći baš toliko da mu ponudi. Suma sumarum, Kija je propast braka naplatila debelo, dok je ljubavnica prošla trostruko gore, a Sloba, koji je sve vrijeme bio između dvije vatre, samo se opekao.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.