x

SLOBA U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU?! Ona ga odala! Zaprepastićete se kada budete čuli čega se najviše PLAŠI!

Nakon razvoda Kije Kockar i Slobe Radanovića, prašina oko njihovog razvoda se nikako ne spušta. Mnogi i dalje o tome pričaju, a sada na površinu izbijaju razne informacije.

Tako je pjevačica bliska paru odlučila da progovori o njima i stanju u kojem se nalazi Sloba Radanović.

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Zorica Marković za koji se špekuliše da će septembra opet biti na imanju u Šimanovcima, otvoreno govori o Slobi Radanoviću, sa kojim je u odličnim odnosima.


Ona smatra da bi Radanović trebao da se odseli iz Srbije jer više ne može da podnese titulu prevaranta, koja mu je nametnuta.


- Dobro sam upućena u to šta se dešavalo između ljubavnog trougla Luna, Kija, Sloba i vidjela sam ga nekoliko puta nakon što se rijaliti završio i imam utisak da to više nije onaj isti čovjek - kaže Markovićeva.


Kako Markovićeva vidi situaciju, najbolje bi bilo da ode iz Srbije na neko vrijeme dok se čitava pompa oko njega i Kije ne slegne.

- On je pukao sa mozgom i vidi se da više ne može da se nosi sa ovim pritiskom i haosom. On ni na sopstvenim nastupima nije opušten i u strahu je da ga neko ne napadne zbog svega što je uradio ženi u rijalitiju. Ljudi su Srbiji ne praštaju lako prevaru i zna se da je osoba odmah stavljena na stub srama - kaže Markovićeva za "Rijaliti".


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.