x

haos

Smeće malo... Isplivale poruke Ane Ćurčić u kojima užasno vrijeđa Anđelu Đuričić!

Po izlasku iz prethodne sezone Zadruge, Ana Ćurčić stekla je dosta neprijatelja. Između ostalih, među njima je i njena bivša kuma Milena Kačavenda koja svakodnevno u Eliti iznosi prljav veš o svojoj nekadašnjoj drugarici.

I neki od Aninih fanova razočarani su njenim ponašanjem, pa su na Instagramu promijenili ime u "razočarane lavice".

Sada su odlučili da objave i poruke koje su razmjenjivali sa njom dok su bili u ljubavi, a u kojima ona vrijeđa suparnicu Anđelu Đuričić.


Tada se pojavila informacija da je Ana podržala djevojku koja joj je preotela Zvezdana Slavnića, ali ona tvrdi da to nije tako.

Tako je stranica "Izigrane lavice" izbacila prepisku sa Anom, kao i Ćurčićkinu glasovnu poruku, gdje ona vrijeđa Anđelu i pojašnjava da je nije podržala zato što je Anđela, već jer je bila žrtva nasilja.


- Jao, smeće malo crnogorsko... - skandalozna je rečenica koju je izgovorila Ana, vrijeđajući je na nacionalnoj osnovi.

- Ja pružila podršku? Nisam ja njoj pružila podršku, nego bilo koja žena da je (žrtva nasilja). Ali to ću u ponedjeljak u "Narod pita" da objasnim - počela je ona i otkrila da ne smije previše da priča jer se za sve pita njen partner s kojim je u međuvremenu raskinula, Aca Bulić.

- To mora Aca da mi kaže šta da kaže, jer više ne smijem ništa dok njega ne pitam što se tiče "lajvova" i svega, imam zabranu - govorila je Ana.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.