x

Smršala poslije porođaja pa zablistala sa kineskom kosom: Aleksandra Prijović na snimanju Granda, a svi se pitaju samo jedno! (FOTO)

Nije tajna da skoro sve estradne zvijezde koriste razne umetke (poznate kao klipse) kako bi im kosa na sceni izgledala bujnije i ljepše. Uglavnom je riječ o kvalitetnim i skupim dodacima napravljenim od prirodne vlasi, pa se to i ne primijeti na njima.

Ipak, ima i onih pjevačica koje nisu spremne da izdvoje i do 200 eura za ovaj luksuz na glavi, pa se radije opredjeljuju za to da umetke nabavljaju kod Kineza! Jedna od njih je i Aleksandra Prijović. Kada se novopečena mama prošle nedjelje pojavila na snimanju „Grand specijala“, sve oči prisutnih bile su uprte u nju. Nizali su se komentari na račun njenog izgleda, pogotovo zbog toga što je dosta smršala nakon porođaja, pa je dobila i dosta pohvala od svojih kolega. Ali niko se nije usudio da je upita šta joj se desilo s frizurom!


- Jao, vidi, pa ona je hladno stavila kinesku nadogradnju na kosu! Iz aviona se vidi da je vještačka, pogledaj koliko odudara od njene prirodne kose - glasio je jedan od komentara prisutnih u bekstejdžu, dok je drugi bio još brutalniji.

- Užas, izgleda kao da sam ja otišla kod Kineza i nakačila joj klipse na kosu. Jezivo je, pa ona bar ima novca da iskešira za dobru kosu, u čemu je problem?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.