x

Snimila ih krišom dok su bili zajedno: Marija Ana Smiljanić progovorila o Gastozovom i Luninom snimku, objelodanila sve!

One večeri kad se Luna Đogani krišom u Mlađinom kafiću sastala sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, na istom mjestu našla se i Marija Ana Smiljanić. Kako navodno kruže priče da ju je ona usnimila dok je sjedile sa Gastozom, Marija Ana se oglasila i riješila da progovori.

Naime, Mima Živković nekoliko puta do sada otkrila je da joj se Marija Ana svojevremeno jadala na tadašnjeg dečka Filipa Đukića, u čiju je s.ksualnu opredijeljenost navodno sumnjala, zbog čega je on poludio od bijesa. Takođe, Smiljanićeva je bila i jedna od akterki čuvene "afere kafić".


- Sve što Mima priča je budalaština totalna i sve što sam loše rekla njoj o Filipu bilo je izrečeno u naletu bijesa i afekta! Takođe, nemam veze ni sa kakvim snimcima i snimanjem Lune... Totalno mi je neprimjetna bila u kafiću, jednostavno sam samo potvrdila njeno prisustvo u istom - napisala je ona na Instagramu i usput poručila svima da je "ne povezuju sa ovim i sličnim pričama, budući da je srećna i ispunjena".

.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.