x

Šok nad šokovima! Kija i Sloba se ljubili u štali poslije njegove svađe i raskida sa Lunom!

Nakon žestoke svađe između Lune i Slobe koja je prethodne noći izbila nakon njenih riječi da više ne može da bude sa njim zbog pritiska koji ima, Kija je otišla da utješi još uvijek zakonitog muža.

Sloba se povukao u ekonomsko dvorište, gdje ga je Kristina našla. Nakon sat vremena razgovora Kija je zagrlila Slobu, nakon čega je pao i poljubac!

Kija i Sloba su nakon poljupca pitali jedno drugo šta će sada da rade, ali su se složili oko toga da veći skandal od onog koji je već napravljen ne može da bude.

Gledaoci koji su u sitne sate ispratili sve ovo, čemu se apsolutno niko nije nadao, šokirani su! Dok neki žestoko osuđuju Slobu nazivajući ga najstrašnijim imenima, drugi se raduju očiglednom pomirenju para koji je podijelio Srbiju.

Aprilililili! Srećan vam Dan šale i nadamo se da se niste naljutili na nas! Ipak je Svjetski dan šale. Ako još niste smislili kako da prevarite nekoga - samo im pošaljite neki od naših PRVOAPRILSKIH TEKSTOVA! U komentaru nam napišite šta ste smislili i kako je prošlo.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.