x

Šok prepiska Karleuše i Mitrovića zbog snimanja Divninog groba! JK: N*rkomanu, sad će svi imati slike tvoje kćerke koja šm*če i p*ši k...c! Željko: Osjetićeš snagu preko svih redakcija, neću imati milosti!

Pop diva Jelena Karleuša odlučila je tužiti osnivača i vlasnika TV Pink Željka Mitrovića i emisiju "Paparazzo lov" zbog ugrožavanja sigurnosti nje i njene porodice.

Naime, pop diva je u Instastoryju objavila prepisku sa Željkom Mitrovićem.

- Prisiljena sam tužiti i tebe i televiziju i emisiju "Paparazzo lov". Ugrožavate sigurnost mojoj porodici i meni - napisala je Jelena Karleuša.

- Šta ti je sad opet? - odgovorio joj je Željko Mitrović.

- Zbog ovoga što su i dalje tvoje kamere na grobu moje majke i što to objavljuješ na televiziji non-stop, objavljujem slike tvoje kćerke. Upozoravala sam te. Ti si jedno bolesno devijantno čudovište i dabogda tako tebe snimali na groblju tvojih najmilijih svaki dan - napisala je pjevačica.


- Šta je bre tebi, ne znam ni o čemu pričaš, ali ti znaš da ja volim ratove, ovog puta bez milosti: G*vno jedno, prijetiš djecom.

- Ma prijetit ću ti čime god mogu, ološu bolesni. Deset puta sam ti rekla da odj*** kamere s groba moje majke. To ti, ološu, emitiraš u udarnom terminu na tvojoj us*anoj bolesnoj televiziji. Dabogda tebe tako snimali, pi*** ti materina devijantna.


- Vidi go*no smrdljivo, branio sam te i sad se kajem, ali se spremam od ovog trenutka po svim redakcijama, osjetićeš snagu koju nisi nikada. Ajd p**ko probaj da mi pipneš djecu, pa ćeš da vidiš kurv***no užegla - napisao je Mitrović, a JK je odgovorila: 


- Raspali narko**nu, nemoj da sam više vidjela tvoje kamere na grobu moje majke, ili će svi  sve saznati o tebi, neće ti se svidjeti. - Smrduljo, ja satirem nasilnike na medije, a tebe ću posebno kur***ino, jer takve raspale dr*mfulje ubijaju srpsku porodicu. Sad ćeš da dobiješ snimak koji sam čuvao i skupo platio. M... u p... materinu. - N**komanu, nemoj da onda objavim spisak od pjevačice do bodrože koje su zbog tebe izgubile glavu. Sa sve slikama i prepiskama.

- Dogovoreno k**vo, ja krećem i nema stajanja. Svi mediji. 

- Ku**a ti je mama koja te je takvog devijantnog stvorila. Sad će svi imati sliek tvoje kćerke koja šmr*e  i pu*i k...c.

Podsjetimo, Jelena Karleuša i Željko Mitrović nisu pričali pet godina, tačnije od 2014. I tek su prošle godine zakopali ratne sjekire.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.