x

Šok susret nakon 4 godine: Ognjen doveo Kristijana u emisiju, Stanija nije znala ko joj se nalazi iza leđa! Potpuno zanijemila!

Nakon više od četiri godine, Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović, koji je tek izašao iz zatvora nakon odslužene kazne, sreli su se u utorak u emisiji "Amidži šou".

Dok je reklamirala izmišljeni proizvod, što je jedna od igara u emisiji, Stanija nije imala pojma da joj iza leđa stoji niko drugi nego njen bivši prijatelj Kristijan, sa kojim je bila na Farmi 6 2015. godine, a poslije koje su žestoko zaratili i godinama nisu razgovarali.

Ono što je naročito zanimljivo je da Stanija nije znala da će vidjeti Kristijana, ali ni on nije znao da će u studiju biti Stanija.


Čim je završila sa igrom i okrenula se, ni ne sluteći šta je čeka iza leđa, Stanija se šokirala kad je ugledala Golubovića! Iako se trudila da ostane smirena i ne pokaže koliko je zatečena, reakcija je bila primjetna.

Kristijan se, kao i uvijek, ponio kao džentlemen i profesionalac, pa je Staniji i Kiji Kockar, koja je takođe bila gošća emisije, sa osmijehom poljubio ruku.


Kasnije, tokom emisije, dok se prisjećao prvog ispijanja kafe u životu koju mu je na Farmi skuhala Stanija, nazvao ju je "maleckom".

Na pitanje da li su u dobrim odnosima, Stanija se nije najbolje snašla i nazvala ga je bivšim rijaliti prijateljem za razliku od Kristijana koji je rekao da je sve u redu poslije toliko vremena, a ni kada je Kristijan sjeo pored nje, nije progovarala.




(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.