x

POHVALIO SE

Šok transformacija Dejana Dragojevića: Pokazao rezultate dijete i treninga, a onda otkrio svima ovo!

Pobjednik "Zadruga 5", Dejan Dragojević, riješio je da svoj izgled dovede do savršenstva, a njegov brat i trener David Dragojević mu u tome pomaže.

Osim što je regulisao ishranu, Dejan Dragojević je počeo i da trenira, a prvi rezultati u njegovom mršavljenju su već vidljivi.

- Nevjerovatno! Smanjio mi se želudac - naveo je Dragojević.


Dejan navodi da neće posustati, te da će nastaviti da trenira i jede samo odabrano.

Dejan je, inače, juče prokomentarisao učešće djevojke Aleksandre Nikolić u "Zadruzi 6".


- Volim kad se svađa. Pada mi teško kad vidim da je ostala bez hrane i da joj kradu hranu, ona je žensko. To što se ne dodvorava drugima samo da bi bila dobra i ne bi je napadali. Mislim da je posebna i specifična i za to treba da bude nagrađena. Dosta njih se druži na silu samo da bi jeli i pili, a ona ostane bez hrane jer je rekla svoje mišljenje - kazao je on za "Pink".

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Da li ste žena koja traži plod utrobe, želite čuti bebine glasove, ali više niste mogli uložiti napor, dr. Lola će vam pomoći da dobijete svoje dijete, ja sam se suočila sa sličnom situacijom kada čovjek svjedoči da je njegova velika čaralica Dr.Lola pomogla da se njegova voljena žena vrati kući nakon 9 mjeseci razdvojenosti, pružam ruku Dr. Lola mi je objasnila stanje, rekla da ne plačem više i pripremila biljni napitak za me koju sam uzela i kada sam bila u trećem mjesecu trudnoće s blizancima, sada sam ponosna majka. kontaktirajte dr. Lolu, čarobnjaka za svaku situaciju u životu, on je dobar čovjek i vjerujem da će vam pomoći da vratite mir u svoj dom. Viber ili WhatsApp: +2348069288604 ili Email: [email protected]