x

haos

Šok tvrdnje Majine drugarice: Zbog ovog su se razišli Pеcа i Marinkovićka, u sve upetljani njegovi poslovni partneri i krimosi!

Maja Marinković i Predrag Raspopović Peca prije nekoliko dana raskinuli su vezu nakon dva mjeseca, a njena bliska drugarica sad je iznijela šokantne detalje koji su prethodili razlazu.

Naime, biznismenu je starleta bila interesantna za zabavu, ali navodno nije imao ništa protiv ni da se neki poslovni partneri zabave s njom ako ona na to pristane, zbog čega je i nastala ogromna svađa. On je sve to u početku radio diskretno, kada su bili na nekim zabavama, proslavama, privatnim partijima. Pokušavao je da joj navodno ukaže na to da nju žele njegovi poslovni partneri i ortaci. Ona je to u početku shvatala kao komplimente i šalu, ali poslije je uvidjela čemu to vodi i kakve namjere njen voljeni ima s njom.


- Maja je najboljoj drugarici Aleksandri Subotić otela skoro pa muža Pecu. Pričala sam joj da neće biti srećna jer se sreća ne gradi na temeljima tuđe nesreće, a ona se samo smijala. Govorila sam joj da taj Peca ne može da bude dobar ako je ostavio ženu i malog sina zbog zabave. Znala sam da će je iskoristiti i ostaviti kao list na vjetru. Nije vjerovala i klela se u tu ljubav: "Peca mene voli ko boga. Ni dijete ne voli ko mene. Mogu samo da nam pljunu pod prozor. Mi ćemo da imamo troje djece i biće lijepa na mene. On je moja sudbina. Znam da će to da traje vječno. Osjećam da je dobra duša. Moja srodna osoba." Ja sam ćutala. Nisam htjela da pričam ništa više jer sam vidjela da je Maja zaluđena i zaslepljena tim Raspopovićem. Bili su u Crnoj Gori, gdje su u početku uživali, ali nakon nekog vremena Peci je počelo da pada interesovanje za Maju. Jednostavno, dobio je ono što je želio, a to je jedna takva riba u krevetu. Šta dalje od toga muškarcu treba - počinje drugarica popularne starlete za dodatak Rijaliti, Srpskog telegrafa.


- Maja i Peca su stalno izlazili na skupe večere s njegovim tajkunima. Jedno veče u Budvi su izašli na večeru s nekim njegovim prijateljima koji se bave kriminalom. Ne daj bože da ih vidite i znate ko su. Ode glava. Malo se popilo i jedan od njih je, prema Pecinoj reakciji, video da može slobodno da se šali s Majom. Rekao joj je da ima jahtu i da bi mogao da je provoza ako bude htjela, a Peca je na to rekao: "Maja voli sve što je luksuzno, sigurno bi se rado provozala na tvojoj jahti. A možda bi i prenoćila da osjeti i te čari, pa ujutru da se slika za Instagram. Maja voli opasne slike". Ova rečenica je u Maji izazvala bijes i kada su ubrzo stigli u apartman, nastao je haos: "Ti si klošar koji hoće da me podvodi kriminalcima! Ološu jedan, nisam ti ja Aleksandra Subotić da trpim sve i svašta od tebe, a kad smo sami pridikuješ mi što sam pogledala u nekog i hoćeš da me čupaš za kosu i biješ. Idi u pi.du materinu, zavšili smo" - tvrdi izvor kome je zadrugarka do detalja ispričala šta se desilo i zbog čega je ta "velika" ljubav pukla kao čaša i razbila se u komade.


Ona nam priča i gdje je Maja sada, a šta radi Peca: Maja je iste večeri spakovala prnje i napustila ga. On ni prstom nije makao da je spriječi u tome. Jasno je da je htio da je se riješi. Jedino što mu je teško palo je to što sada njegovi krimosi neće moći da se poigraju s njom, a obećao im je. Ona je nakon toga došla kod Takija da joj vida rane. Plakala je danima. Nije mogla da shvati da je toliko nasamarena i izigrana. Bilo joj je žao jer je to sada njena sramota i blam. Ona će da nosi etiketu otimačice muževa do kraja života. Neće imati drugarice više zbog ovoga. Pecu boli uho, on čeka da Maja pokupi ostatak stvari i ode zauvijek. Čula sami da Aleksandra sada likuje zbog svega i da je srećna jer je Peca urnisao Maju i šutnuo je. Znala je ona da će tikva da pukne. Maju sam zvala i jedva da priča: ,,Ovo je za mene tragedija. Pecu sam gledala kao savršenstvo, a on je đubretar raspali, kao i svi s parama. Dabogda mu se ona stvar osušila, pa nikad više nemao žensku. Neću ime da mu čujem. On je mene uništio kao niko." Tako mi je ispričala. Nema nazad. Maja se oporavlja i šanse da će ući u šestu sezonu „Zadruge" su velike - završava izvor Rijalitija.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je činilo drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala, molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, ali ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Zamolite ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov direktan kontakt broj WhatsApp / Viber: +1(425) 477-2744 ILI Email: [email protected]