x

Šokantan preokret u Zadruzi: Poslije Mikijeve diskvalifikacije, kažnjena i Mina Vrbaški!

Svi zadrugari bili su vidno šokirani zbog nedoličnog ponašanja Mikija Đuričića, pa su žestoko osudili nasilje nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić. Šira javnost propratila je način na koji je Miki nasrnuo na pjevačice, a zbog udarca koje su zadobile naišao je na veliku osudu.

Povodom toga je Veliki šef poslao pismo na adresu Bijele kuće, gdje je, između ostalog, kažnjena i zadrugarka, jer se ni njeno nevaspitanje neće tolerisati u ovom najpopularnijem rijalitiju.

- Zadrugari, prije svega i na samom početku ne možemo, a da oštro ne osudimo nasilje nad ženama do kojeg je došlo prethodne noći. Miki je prvo lupio šamar Suzani, a nakon toga je udario i Nadeždu, što su i bili razlozi za diskvalifikaciju. Osim što je diskvalifikovan, gdje će biti i tužen na osnovu ugovora, osjećamo potrebu da kao produkcija osudimo ovakav postupak. Osim ovoga donijeli smo odluku da Mina zbog nedoličnog ponašanja prema članovima produkcije koji nisu uspjeli da joj odmah pruže pomoć bude kažnjena dvonedjeljnim honorarom. I za kraj, šaljemo Bori i Banetu po 1000 dinara zbog uspješne emisije radija "Amnezija" - pisalo je u pismu Velikog šefa.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.