x

Spandžala si se sa oženjenim i rasturila mu porodicu: Pale teške riječi između Ane Sević i Andreane! Kuma joj odbrusila!

Ana Sević i Andreana Čekić prekinule su prijateljstvo, koje je bilo krunisano čak i kumstvom, kada je Andreana prije šest godina vjenčala Anu i Darka Lazića. Ana i Andreana žestoko su sve posvađale i prekinule svaki kontakt, jer je Čekićeva napala kumu zbog toga što Darku ne dozvoljava da viđa kćerkicu Lorenu.

- Ana već mjesecima ne da bivšem mužu da viđa njihovu kćerku. Stalno odlaže susret Lorene i Darka i on je očajan zbog toga. Nedavno se i Andreana umiješala u njihovu svađu. Pozvala je Anu telefonom i svašta joj rekla. Optužila ju je da namjerno muči Darka jer zna koliko mu teško pada što je razdvojen od djeteta. Ubijeđena je da to radi jer ne može da podnese što je Lazić našao drugu i sa njom dobio sina - rekao je izvor.


- Ni Ana njoj nije ostala dužna. Rekla joj je: "Nemoj samo ti da mi pametuješ! Spandžala si se sa oženjenim čovjekom i rasturila mu porodicu. Ti si posljednja osoba na svijetu koja može da mi drži pridike", priča izvor!

Sukob dvije pjevačice počeo je, kako se navodi, još prije godinu i po dana kada je Darko imao saobraćajku.


Andreana nije željela mnogo da detaljiše o odnosu sa Anom, ali je potvrdila da njih dvije više nisu u dobrim odnosima.

- Jedino što mogu da kažem na tu temu jeste da nije do mene. Postoje neke osobe kojima više nemam šta da kažem. Nemam problem da se raziđem od nekih prijatelja, jer smatram da se ni za šta ne treba grčevito boriti. Kad nešto prosto ne ide, ne može na silu... Naučila sam da me takve svari ne pogađaju - rekla je Andreana Čekić.


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.