x

Spejko pored toga što vodi košarkaški klub, snimio i prvu solo pjesmu!

Darko Spejko je snimio svoju prvu solo pjesmu. Iako mu je muzička karijera počela 2016. godine i iza sebe ima dva dueta sa milionskim pregledima, kako kaže, želio je novi izazov. 

- Mislim da sam ostvario cilj koji sam zacrtao početkom ove godine. Pjesma dancehall fazon, naslov još čuvam u tajnosti. Producent je Ivan Jovanov Iwayo koji je jedan od najcjenjenijih u Makedoniji i trenutno u vrhu, počeo je da osvaja balkansku top listu. Čim sam izašao iz studija prvo sam se javio mom mentoru Rasti, čovjeku kojeg najviše cijenim na estradi kao umjetnika. Imam sreće da je on moj prijatelj, pa sam želio da on ocijeni, nakon čega je u planu spot i marketing. Pjevati ću na srpskom, jer ja kao Makedonac imam podršku na socijalnim mrežama. Vjerujem da ću pozitivno iznenaditi publiku.


Trenutno sam zauzet angažmanima oko kluba koji vodim i od kada sam postao sportski direktor košarkaškog kluba Kumanovo, pa mi je umjetnost (pjevanje) došlo kao izduvni ventil. Digla se prašina oko mog ulaska u Zadrugu i to neću komentarisati. Znam samo da u doba korone i poslije pobjede u Velikom bratu 2015. godine da je ovo moja jedna od konstruktivnijih i produktivnijih godina. Vraćam se novim snagama na svako polje, a gori vatra i na ljubavnom polju. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.