x

Zenica

Spektakularan koncert Joksimovića u zeničkoj Areni! (GALERIJA)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
U prepunoj Gradskoj areni "Husejin Smajlović" u Zenici regionalna zvijezda Željko Joksimović održao je svoj solistički koncert te nakon osam godina ponovo Zeničane počastio svojim hitovima.

U dvosatnom koncertu kojem je prisustvovalo više hiljada posjetilaca Joksimović je poklonio hitove, zabavu, ljubav i iskrenu emociju koja će se dugo pamtiti u Zenici.

Svoj nastup je otvorio pjesmom "Ljubavi" nakon čega su uslijedile izvedbe pjesama "Libero", "Supermen", "Drska ženo plava" i brojne druge koje su kako su odmicale minute zagrijavale atmosferu u zeničkoj dvorani.


Prisutni su svaki njegov hit ispratili popratnim pjevanjem, a Joksimović se više puta zahvalio na domaćstvu te kazao da mu je drago da je ponovo u Zenici.

U dva sata koncerta izveo je svoje najveće hitove, kako starije tako i novije, a kraj koncerta je ostavio za "Nije ljubav stvar", "Leđa u leđa", "Ima nešto u tom što me nećeš" i posljednji hit "Menjaj pesmu"."Hvala vam pumo za večeras. Život nema reprizu, provodite se najbolje ili nemojte nikako. Želim vam sve najbolje u narednoj godini, puno zdravlja i sreće, a siguran sam da ćemo se brzo vidjeti. Izbacite mobilne telefone iz života i USB-ove, ja vas jako volim", poručio je na kraju Joksimović.
Foto : Pahuljko


Izvor : Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.