x

odmara na tajlandu

Stanija se snima u Asminovoj košulji, a on joj poručuje: Zlato moje!

Biznismen Asmin Durdžić otputovao je na Tajland, kako bi vidio svoju bivšu vjerenicu Staniju Dobrojević.

Poznato je da su njih dvoje raskinuli, nakon što se saznalo da je Asmin navodno bio oženjen, preko čega starleta nije mogla da pređe.

U želji da joj pokaže koliko mu je stalo i da želi da se pomire, Durdžić je danas doletio na ovu egzotičnu destinaciju, kako bi je pronašao.


- Cijeli dan ronim u okeanu i plivam da nađem Staniju. Hmmm gdje si mi se to sakrila, ljubavi - napisao je Asmin u okviru Instagram storija.

Ona se krila cijeli dan i na društvenim mrežama, a zatim je objavila zavodljivi snimak.


Dobrojevićeva se snimila u kupatilu, u veoma izazovnom izdanju, u bijeloj košulji koja se providi i ističe cijeli njen dekolte. Uz video je dodala pjesmu rnb pjevačice Bijonse "Ja sam ta djevojka", što je veoma jasna poruka za Asmina.

Ubrzo, on je vidio snimak i oglasio se na svom Instagramu.


- Dok zavodi u mojoj košulji sve je top. Ljubim te, zlato moje - napisao je biznismen, a mnogi su pomislili da je to znak da će doći do pomirenja.

Podsjetimo, Aneli je po ulasku u Elitu otkrila kako ju je navodno suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević. S druge strane, starleta tvrdi da nije znala da je oženjen, dok Asmin kaže da sa Aneli nikada nije ni bio u braku.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.