x

nije štedjela

Stanija u novi dom uložila 300.000 eura: Dobrojevićeva se vraća u Zadrugu, sve pare pukla za stan!

Stanija Dobrojević, nakon nekoliko mjeseci agonije s majstorima, konačno se uselila u svoj stan u Rumi, za koji je izdvojila čak 300.000 eura. Popularna starleta krajem septembra odlazi u Ameriku, a samo nekoliko dana pred put riješila je svoje stambeno pitanje i tim povodom planira da organizuje žurku u svom novom domu.

Izvor blizak starleti otkrio je za Kurir da je Stanija imala poteškoća s majstorima koji su radili na njenoj nekretnini, ali i da se odlučila za stan u Rumi kako bi bila bliže porodici.

- Stanija je uzela stan u Rumi od 120 kvadrata. Odlučila se za taj grad da bi bila blizu majke i brata, koji žive u blizini njenog novog doma, ali i da bi redovno mogla da obilazi baku i deku koji su iz tog mjesta. Platila je stan 150.000 eura i veoma se posvetila uređivanju svakog detalja. Stalno je pričala da će to biti njena oaza i mjesto na kom će provoditi vrijeme kad dođe iz Amerike - započeo je za Kurir izvor blizak Dobrojevićevoj i dodao da je starleta platila uređivanje doma isto koliko i nekretninu:


Dobrojevićeva je odabrala svijetle boje za svoj stan. Zidove je obojila u bijelo, dok joj namještaj bež, a dekoracije u starletinoj omiljenoj roze boji.

- Pošto se za 10 dana vraćam u Ameriku, odlučila sam se da što prije napravim proslavu povodom useljenja. Stan je kao bajka, zaista izgleda nevjerovatno. Tvrdim da je još ljepši uživo. Veoma se radujem novim trenucima u njemu s meni dragim ljudima - rekla je Stanija za Kurir.

Inače, Stanija će ući u "Zadrugu" u februaru kako bi zaradila još novca, a priča se da je za gostovanje u rijalitiju uzela čak 100.000 eura, jer je potrošila novac na svoj novi dom.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. apata na pomoći. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744