x

STANIVUKOVIĆ TRAŽI ZABRANU DESINGERICE I PLJUGICE: Gradonačelnik Banjaluke izdao hitnu naredbu nadležnim organima!

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, se oglasio i poručio da ne podržava koncert skandaloznih repera Dragomira Despića Desingerice i Luke Bijelovića Pljugice, koji bi trebalo da se održi u Republici Srpskoj.

On je podijelio slike sa jednog od njihovih posljednjih nastupa na Crnogorskom primorju, gdje Desingerica patikom laganim pokretima udara djevojku iz publike po glavi, te napisao sljedeće saopštenje:


- Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom "Desingerica i Pljugica". U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odjeljenjima da prilikom dobijanja zahtjeva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banjaluka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocijene kao neprimjereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrijednosti plasiraju našoj djeci, omladini i sugrađanima - poručio je Draško putem objave na društvenoj mreži Instagram.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.