x

Starije čike, šoping od 20.000 €, luksuzni hoteli i odradi posao: Ana Korać raskrinkana usred rijalitija, on zna sve!

Ana Korać prozvala Minu Vrbaški da je ološ od čovjeka, pa je Mensur Ajdarpašić ustao da odbrani svoju djevojku i iznio šokantne detalje o Koraćevoj.

"Ti treba da brineš o svojoj djevojci, koja je puna zla, ne zna više šta da radi, koja gleda mog dečka. Ona je jedna nesrećna djevojka. Mislim da je odlijepila za Davidom. Ona je na žurci, kada smo David i ja igrali i bili srećni, nije mogla da nas gleda i izašla je sa žurke", rekla je Koraćeva.

"Ostavi se ti sada Davida i Mine, nego mi reci šta radiš sa drugaricama preko na rođendanima? Ko je tamo osim vas? Neke starije čike?", provocirao ju je Mensur.

"Ja se sa svojom drugaricom viđam van Srbije, svi znaju zašto. David neće da ide sa mnom, on ima svoje drugove i svoje priče", rekla je Ana.


"Čime se ti baviš, Ana? Odakle ti pare za sve to? Luksuzni hoteli u kojima je noć 2.000 eura i šoping koji košta po 20.000 eura. David taj život ne može da podrži. Ona je u ozbiljnoj svjetskoj priči", vikao je Ajdarpašić.

"Ja sam od čovjeka u Turskoj napravila milijardera. Ja zarađujem na marketingu. Ja sam u Turskoj zaradila koliko ti nećeš za 15 godina", uzvratila mu je Koraćeva.


"Sticajem okolnosti, znam neke ljude, imućne ljude i ne želim ovdje da iznosim ono što sam od njih saznao. Ana ne priča sve Davidu o svom životu. Ona ode preko, odradi posao i donese Davidu novac", vikao je zadrugar.

"Ja tu zaradu neću komentarisati. Naravno da treba da ide sama, ja njoj vjerujem i prvi sam joj rekao da treba da se čuje i vidi sa drugaricom. Ja ne volim da budem privjezak i naravno da će ići sama sa drugaricom", branio je David Dragojević.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.