x

Starleta ima razlog za slavlje: Trudna Tamara Đurić!

Tamara Đurić i njen izabranik Nikola K. očekuju prinovu, saznaje Kurir. Starleta je prije nekoliko dana posumnjala da je u drugom stanju, pa je odmah kupila test u apoteci i rezultat je bio pozitivan.

Prema riječima jednog bliskog prijatelja ovog para, ona za danas ima zakazan pregled kod ginekologa, gdje će potvrditi sretne vijesti, a do tada je riješila da o tome ne govori za javnost.

- Nemam nikakav komentar na vaša saznanja - poručila je Đurićeva za Kurir.


Podsjetimo, mediji su prije dva dana prenijeli vijest da je nekadašnju učesnicu rijaliti programa "Farma" i bivšu voditeljku "Zadruge" zaprosio dečko Nikola, koji joj je svojim postupkom, ali i prstenom izmamio osmijeh na lice. Đurićeva je boravila u svom porodičnom domu u Smederevskoj Palanci kada su na kapiju zakucali njen izabranik i njegovo društvo, a jedan od njih nosio je cvijeće.


Starleta je sve to snimila i podijelila na društvenoj mreži Instagram, međutim, dok ih je snimala, nije ni slutila da će je dečko zaprositi. Tamara se odmah pohvalila i obavijestila svoje pratioce na društvenim mrežama da je rekla "da".

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.