x

podignuta optužnica

Starleti Tijani Ajfon se crno piše zbog druženja u Bijeljini!

Optužena se tereti da je sa umišljajem, u cilju ostvarivanja nezakonite zarade, vrbovala i navodila dvije osobe, strane državljanke, na pružanje s.ksualnih usluga u državi u kojoj nemaju prebivalište ni državljanstvo, čime je počinila krivično djelo, kažu iz Tužilaštva BiH.

Protiv Tijane Maksimović (28), poznatije kao Tijana Ajfon, podignuta je optužnica zbog sumnje da je vrbovala i navodila dvije osobe za pružanje s.ksualnih usluga u maju ove godine u Bijeljini, kaže Srpskainfo.

Starleta se tereti da je krajem maja ove godine podsticala državljanke Srbije sa područja Beograda G. S. i S. P. da u cilju pružanja s.ksualnih usluga otputuju s njom u BiH, na područje grada Bijeljine, te da na privatnoj zabavi, pružaju s.ksualne usluge za novčane iznose od po 500 eura.


Kako se navodi u optužnici, optužena je zajedno sa navedenim osobama 27. maja, za vrijeme trajanja pandemije KOVID-19, ilegalno ušla u Bosnu i Hercegovinu, preko vodene granice na rijeci Savi, odakle su prevezene na dogovorenu privatnu zabavu u mjestu Suho Polje u blizini Bijeljine. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske dolaskom na navedenu lokaciju prekinuli su održavanje zabave, te navedene osobe lišili slobode.


- Optužena se tereti da je s umišljajem, u cilju ostvarivanja nezakonite zarade, vrbovala i navodila dvije osobe, strane državljanke, na pružanje s.ksualnih usluga u državi u kojoj nemaju prebivalište ni državljanstvo, čime je počinila krivično djelo međunarodno navođenje na pros..tuciju - pojasnili su u Tužilaštvu BiH.

Nakon ovog saznanja pozvali smo Tijanu Ajfon, koja je bila veoma neprijatna i nije mnogo željela da komentariše novonastalu situaciju.

- Ne želim da komentarišem - rekla je starleta i spustila slušalicu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.