x

Imali svašta da poruče

Stidim se umjesto nje: Komšije dale svoj sud o trudnoći Anđelke Prpić: Kako je nije sramota od bivšeg?!

Glumica Anđelka Prpić našla se u centru medijske pažnje nakon vijesti da je u drugom stanju, a da dijete čeka sa nekadašnjim dobrim prijateljem njenog bivšeg supruga Darija Prpića.

Harizmatična glumica uživa u trudnoći, a njen partner Marko Ž. i ona sa nestrpljenjem iščekuju da dijete dođe na svijet.

Komšije su sada prokomentarisale Anđelkinu situaciju i dok su neki hvali ovu glumicu, drugi su osuđivali njen izbor partnera.


- Stalno je u nekoj žurbi i juri kad je sretnem. Stvarno nisam zagledala u stomak, ali drago mi je ako je to tačno. Djeca su blagoslov i najljepši dar od Boga - kaže jedna starija komšinica iz ulaza u kojem živi Prpićeva.

U marketu koji se nalazi preko puta Anđelkine zgrade novinari su popričali sa dvije prodavačice koje su imale samo lijepe riječi upućene na njen račun.


- Dolazi kod nas da kupuje, većinom sama, ali viđamo je i sa sinom. Slatka je ona ženica baš. Uvijek je prijatna i nasmijana - rekla je jedna radnica, dok se druga nadovezuje:

- Pročitala sam na nekom portalu vijest da je trudna sa kumom. Iskreno ne vjerujem u to, ne djeluje mi kao žena koja bi završila u krevetu sa najboljim prijateljem bivšeg partnera. Nisam njen fan, ali je stvarno gotivim. Drago mi je kad dođe ovdje kod nas, unese neku vedrinu.


- Je l’ se šalite? Kakva sramota za jednu glumicu poput nje. Imao sam visoko mišljenje o njoj, obožavam da je gledam u serijama. Znam je iz viđenja. Iskreno šokiran sam i stidim se umjesto nje - oštro je osudio komšija iz kraja.

- Sretnem je ponekad tu kod ulaza javimo se jedno drugom i to je sve sto znam i imam da kažem o njoj. S kim spava to je njena stvar- poručio je momak koji Anđelku povremeno sreće u kraju.


- Ma mene ako pitate, sve te glumice i pjevačice su danas žene koje nemaju baš previše stida. Možeš misliti trudna sa drugom bivšeg muža. Kako je nije blam od bivšeg partnera? On je zaista divan čovjek. Ne znam kakvo je ovo vrijeme došlo zaista, u moje vrijeme zaista nije bilo baš ovako - istakao je ljutito još jedan njen komšija za "Blic".

.

.

.

.

.

.

(Kurir.rs/Blic)


KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije 7 mjeseci dogodio veliki problem u mom braku, između mene i mog muža. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi biti sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođemo kroz mnogo boli. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. I tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, a on mi je rekao da je jedini način da vratim muža da odem kod čarobnjaka radi čarolije, jer je i njemu stvarno djelovala. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte čarača kojeg je posjetio. ([email protected]) I tako sam sljedećeg jutra poslala mail na adresu koju mi je dao, a čarobnjak me uvjerio da ću za tri dana dobiti muža. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda me dva dana, tako iznenađujuće, nazvao moj muž koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza postala jača nego prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vam savjetovati, ako imate problema, obratite se DR APATI, možete ga dobiti i na gmail: ([email protected]) ili putem whatsappa ili vibera na: (+66 81 302 8552).
Bio sam tako depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. Postao sam tužan čovjek nakon svega što smo prošli kroz našu ljubav zajedno, nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva trgovina iz bilo kojeg razloga, jednog dana kada Pregledavao sam internet i vidio komentar o tome da ima moć da vrati bivšeg ljubavnika i odlučio sam pokušati vidjeti sebe kontaktirajući ga i odmah sam odgovorio i objasnio kroz što prolazim, a on je rekao da drugi muškarac koristi vudu čarolija na nju, zbog čega me je ostavila zbog njega, unatoč mojoj brizi za nju i obećavam da ću mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a on će mi također pomoći da stavim čarolije na njega da ne može udariti vratim se u budućnost, za manje od tri dana momka je upucala nepoznata osoba momci na Floridi i u roku od pet dana moja djevojka je bila u mojoj kući i čekala me da dođem s posla, a kada sam došao, počela je moliti , rekavši da joj je žao što nikad nije znala što ju je snašlo. hvala DR APATA sada sam sretan sa svojom djevojkom i sada sve ide glatko. kontaktirajte apata za sve čarolije osvete i čarolije za bivše putem [email protected]. Također ga možete kontaktirati na Whatsapp ili Viber na (+66 81 302 8552).