x

Stiže novi Suzuki

Suzuki je predstavio svoje planove za dolazak dugo očekivanog V-Strom 250SX na japansko tržište.

Nadovezujući se na veliki uspeh ovog modela u Indiji, Filipinima i Indoneziji, ovaj najnoviji dodatak porodici V-Strom će osvojiti srca vozača širom Zemlje izlazećeg sunca.

Sa zvaničnim lansiranjem zakazanim za 24. avgust, japanski entuzijasti motocikala će uskoro imati priliku da iskuse snagu V-Strom 250SX na svom terenu.

Motocikl pokreće robusni jednocilindarski motor od 249 kubika, koji se može pohvalit snagom od 25 KS na 9.300 o/min i maksimalnim obrtnim momentom od 22,2 Nm na 7.300 o/min.

Šestostepeni mjenjač obezbjeđuje besprekornu i uzbudljivu vožnju, kako tokom krstarenja gradom tako i tokom avantura van puta.

Odlikuje se svojim naprednim inženjeringom, V-Strom 250SX je opremljen parom kočnica sa jednim diskom za pouzdanu snagu zaustavljanja. Dinamičan dizajn je naglašen livenim aluminijumskim felnam s 10 kraka, 19-inčnom napred 17-inčnom pozadi.

Vozači mogu da očekuju mješavinu performansi i udobnosti, pošto motocikl dolazi u kompletu sa standardnim karakteristikama kao što su štitnici za ruke, poklopac motora, LCD ekran, USB port za punjenje i zadnji amortizer sa sedam nivoa podešavanja predopterećenja.

V-Strom 250SX ima izuzetan klirens od 205 mm i visinu sedišta od 835 mm. Motocikl je težak 164 kilograma i služi za širok spektar vozača. Međutim, za one koji traže prilagođenije iskustvo, Suzuki nudi dodatnu opremu za niska sedišta, koja snižava visinu sjedišta na 815 mm za dodatnu udobnost.

Suzuki V-Strom 250 SX za 2023. biće dostupan u tri uzbudljive boje; Champion žutoj, Pearl Blaze narandžastoj i Glass Sparke crnoj.

(b92)



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.