x

Strašno, Lepi Mića nikad brutalniji: Luna i Marko su se je.ali gdje ja ne bih ni p.šao!

Kontroverzni zadrugar Lepi Mića prozvao je Lunu Đogani i Marka Miljkovića na račun se.sualnih odnosa koje su imali u "Zadruzi 2" na specifičnim mjestima.

Kako je Mića priznao u emisiji "Narod pita", on nikada ne bi imao se.s na mjestima na kojima su Luna i Marko redovno spavali. Naime, u toku emisije se uključila jedna gledateljka i pitala je Lepog Miću sljedeće:

- Koja je razlika između se.sa Lune i Marka i ostalih djevojaka?

- Jedina je Luna dama koju ja nisam napao što to radi, ja sam rekao da ne treba da radi u kupatilu, po ćoškovima. Ja ću vama da ispričam kako su imali se.s. U pantalonama, u farmerkama, preko prekrivača, u kupatilu, gdje čovek ne bi imao ni malu nuždu, a kamoli odnose. Stalno su se vaćarili. Samo skinu fasadu i stave drugu, nema kupanja, njima su noge prljave! Meni je to sve bilo toliko gadno i jadno da sam okretao glavu. Taj smrad po kupatilima od svih nas može samo jak želudac da podnese, za to Luni treba skinuti kapu. Miris fekalija, duhana, prljavog veša, smrdljivih čarapa i patika. Zaista jad i bijeda - opisao je Mića mjesta gde su Luna i Marko imali se.sualne odnose.


Lepi Mića nije zaobišao ni rijaliti par Davida Dragojevića i Anu Korać, a dotakao se starletine mame Ljiljane Korać, čija je primanja komentarisao.


- Ta veza neće da traje. David ne može da drži Anu na leđima. On kao p.ši tompus sa Lazarom i pokazuje moć, a čovjek ne p.ši. Ja idem na bazen gdje je ulaz 300 dinara i nemam problem sa tim. Svratim na pijacu. Živim kao normalan čovjek. Ja sam bio protiv te veze. Plata Anine majke nije više od 40 hiljada dinara, a kćerka vozi auto od 50 hiljada eura! Miki je rekao čime se ona bavi i da ima momke koje su bogati. Ništa protiv toga nemam, ali kažem, to ne može da se zarađuje od modelinga. Ona može da zarađuje, ali on ne može - rekao je Mića.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.