x

na ilidži

Studio ljepote House of Beauty otvorio svoja vrata: Tim stručnjaka čini vas sretnijim i zadovoljnijim! (Foto)

Nakon Barbershop-a House of Handsome, na Ilidži je otvoren Studio ljepote House of Beauty. Baš poput samog barbershop-a, Studio ljepote House of Beauty, koji se nalazi na istoj adresi, čini sve da osjetite neku promjenu na sebi, te uvede novitete u sferi svoga poslovanja. Drugačiji od ostalih, prije svega na čelu sa stručnim osobljem, ovaj studio će vas osvojiti na "prvu". Usluge koje salon nudi su: frizerske, kozmetičke, masaža, a uskoro se uvodi i usluga hidžame.  Inače, vlasnik Benjamin Muhić je dobro poznato ime u svom zanatu i od ranije, te je zadobio veliko poštovanje i već sada ima veliki broj redovnih klijenata.

Studio ljepote House of Beauty

Ibrahima Ljubovića 64, Ilidža, Bosna i Hercegovina

Otvorenjem studija ljepote House of Beauty, grad Ilidža je dobio novi nivo kvaliteta usluga kompletne estetike i to sve na jednom mjestu. Sjajna i već dobro poznata lokacija, odmah pored Barbershop-a House of Handsome, bez sumnje će biti novo omiljeno mjesto za sređivanje i naravno opuštanje. 


Studio ljepote House of Beauty je rađen po najvišim standardima, a u modernom ambijentu pod svojim okriljem okuplja tim profesionalaca, koji će svojim znanjem i iskustvom, te jedinstvenim pristupom svakom klijentu pružiti usluge frizera, njege, kozmetičkih tretmana i masaže. 


I pored toga što su stručnjaci u različitim aspektima branše, tim House of Beauty radi kao jedno, što unosi ugodnu i prijatnu atmosferu, ali i pospješuje njihovu inspiraciju za svakodnevne inovacije i stvara kontinuiranu želju da izađu u susret svim željama klijenata. 


Svakako, svi klijenti studija ljepote House of Beauty, bilo da se odluče na friziranje, njegu noktiju ili masažu, mogu biti sigurni kako će iz salona otići zadovoljni i sa osmijehom na licu. Radovati će se ponovnom povratku, a druženje u zidovima ovog studija će već sutra nazivati prijateljskim. Vrijedi spomenuti i kako House of Beauty opskrbljuje najkvalitetnijim proizvodima, a sve to zahvaljujući saradnji sa firmama Altimex i Frisa.ba. Nivo usluga će ubrzo biti proširen, tako da će posjetioci moći raditi i čuveni tretman hidžame. 


House of Beauty će zasigurno biti autentičan baš poput samog  barbershop-a House of Handsome. Podsjetimo, spomenuti  barbershop je autentičnog enterijera i odiše atmosferom starih berbernica, ali u modernom ambijentu. House of Handsome je puno više od frizerskog salona, enterijer je urađen sa puno pažnje i posvećenosti. Stoga ne čudi što je House of Handsome vrlo brzo postao novo utočište za sve muškarce koji drže za sebe.

Studio ljepote House of Beauty možete potražiti putem  Instagrama, gdje ujedno možete izvršiti rezervacije:

Facebook: 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.