x

evo šta je imala da poruči

Subotićka lila suze zbog Pece i Maje, sad se oglasila poslije njihovog raskida!

Kao bomba odjeknula je vijest da starleta Maja Marinković i bivši muž Aleksandre Subotić, Predrag Peca Raspopović više nisu u vezi.

Naime, Maja je nekadašnjoj najboljoj drugarici preotela partnera, sa kojim je nastavila da živi, te su putovali zajedno, ali njihova afera nije dugo potrajala. Sada smo ovim povodom kontaktirali Aleksandru, koja je bila vidno raspoložena, ali nije željela da komentariše njihov raskid.


"Ne želim da ih komentarišem. Nemam komentar", rekla je kratko za Kurir bivša zadrugarka.

Inače, Marinkovićeva je istakla da je ona ta koja je riješila da stavi tačku na odnos sa Pecom, iako njegovi bliski prijatelji pričaju da je on ostavio nju.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok, ovdje sam kako bih cijelom svijetu proširila ovu dobru vijest o tome kako sam vratila ljubav svom mužu. Bio sam izbezumljen kada me ljubav ostavila zbog druge djevojke prošli mjesec, ali kada sam pronašao prijatelja koji me upoznao s doktorom APATA-om, velikim glasnikom, razgovarao sam s njim o svom problemu, o tome kako me muž ostavio i kako trebam dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Samo mi je rekao da sam došao na pravo mjesto da ću dobiti ono što mi srce želi bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je što trebam učiniti, nakon što je to bilo učinjeno, sljedeća dva dana, moja me ljubav zvala na telefon i govorila mi izgovore da živim do sada i sljedeći tjedan nakon što me je moja ljubav pozvala da molim za oproštenje, bio sam pozvan na razgovor u željenu tvrtku. Morao sam raditi kao nadzornik. Toliko sam sretan i ushićen da moram reći cijelom svijetu kako mi je dr. Apata pomogao da ispunim želju svom srcu. Dr Apata je stručnjak za sve vrste čarolija i dobre magije. Ako trebate bilo kakvu pomoć, kontaktirajte dr. Apatu na sljedeću adresu e-pošte: {[email protected]} ili ga možete dobiti putem WhatsAppa i Vibera na broj +1(425) 477-2744, želim vam sve najbolje