x

javno se obratila

Subotićka pobijesnila zbog priča da je bila kod vračare: Ovo ju je najviše zaboljelo nakon što je oprostila Peci preljubu sa Majom!

Drama oko raskida Maje Marinković i Pece Raspopovića, ali i njegovog pomirenja sa nevjenčanom suprugom Aleksandrom Subotić, danima ne jenjava, te svakodnevno isplivavaju novi detalji afere.

U medijima se pojavila informacija da je Aleksandra sa svojom prijateljicom posjećivala vračare po Crnoj Gori nakon što je tako brzo prešla Peci preko preljube.

Subotićka je pobijesnila zbog ovih glasina, te se javno ovim povodom oglasila na svom Instagramu.


"Jedna televizija je objavila da se ljudi, koji nisu dio javnog života, nazivaju vračarama i vračevima. Prije svega, jako je mizerno, tužno, bijedno i jadno u 21. vijeku pričati o mafiji. Naši veliki porodični prijatelji, normalni ljudi, koji žive jednim normalnim životom, izvrgnuti su uvredama i ruglu, samo zbog toga što su naši prijatelji i jer sam ja boravila u njihovoj kući", napisala je ona i dodala:


"Zbog svega toga svega, moj suprug Peca i ja se izvinjavamo našim prijateljima. Ova priča nas je sve zaista potresla".

Ovo je prokomentarisala i Maja Marinković, koja je bila dio ljubavnog trougla.

- Ja sam u šoku! Zaista ne bih komentarisala takve ljude i te stvari. Ništa više od njih ne može da me iznenadi, pa ni to! Ja se zaista ne bavim takvim stvarima - istakla je Maja.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.