x

istraga u toku

Supruga monstruma sa Cetinja saslušana u policiji: Otkrila šta se dešavalo prije užasa! Vuk danima bio čudan!

Istraga o najvećem zločinu u novijoj historiji Crne Gore i dalje traje, ali zasad nema ni naznake o tome zbog čega je Cetinjanin Vuk Borilović (34) u petak uzeo lovački karabin i napravio masakr u naselju Medovina ubivši 10 osoba.

Izvori iz policije navode da ni Borilovićeva supruga nije mogla dati odgovor na to pitanje.

- Ona je saslušana u prvim satima istrage. Objasnila je da je bio čudan nekoliko dana prije zločina, kad je došao kod njih da ih posjeti u jednom primorskom mjestu gdje se odmarala sa njihovom djecom, ali da nije to bilo ništa specijalno - kaže izvor iz policije.

Dodaje da je ispričala da Borilović nije imao nesuglasice sa podstanarima.


- Kako je ispričala, nije imao nesuglasice, niti se prethodno svađao sa svojim podstanarima, koje je prve usmrtio, tako da su priče o ranijem sukobu čiste spekulacije, isto kao i izmišljotina koja se mogla čuti proteklih dana da je okidač kod Borilovića bilo to što ga je supruga ostavila. Nije ga ostavila, već je kao i svake godine, uzela godišnji odmor i sa djecom otišla kod svoje rodbine na ljetovanje - rekao je izvor iz policije.

Pojašnjava da je potvrđeno da je Borilović kobnog dana imao zakazan specijalistički pregled.


- Posljednjih dana se ponašao čudno zbog čega ga je prijatelj zamolio da ode na razgovor kod neuropsihijatra na šta je on i pristao - kaže izvor sa Cetinja.

Dodaje da se medijskim spekulacijama o mogućoj krvnoj osveti samo dižu tenzije i stvara panika među žiteljima Cetinja.

- U ovom trenutku ništa ne ukazuje da bi tako nešto stvarno moglo da se dogodi. Tragedija je prevelika. Nema potrebe da se u ovako teškim momentima spekulacijama dižu tenzije zarad većeg tiraža novina i većeg broja posjeta određenim portalima - dodaje izvor iz istrage.


Policija, kako kaže, ništa ne krije i dodaje da je sve što je do sada zvanično objavljeno jedina istina o najvećem zločinu.

- Urađena je rekonstrukcija, obavljen pretres kuće Borilovića, dok i dalje traje prikupljanje iskaza svjedoka baš kao i vještačenja - kaže izvor iz istrage i potvrđuje da je Borilović sahranjen na tajnoj lokaciji van Cetinja.

Iz Uprave policije zvanično je saopšteno da je pretresom kuće Vuka Borilovića pronađeno 4.200 eura i osam metaka za lovačku pušku iz koje je tokom krvave drame nasumično pucao u komšije, ekipu Hitne pomoći, pripadnike policije i prolaznike.

.

.

.

.

.

Izvor: Novosti.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.