x

neisplaćeni dugovi

Suprugu Kobija Bryanta tuži njena rođena majka!

Vanessu Bryant, udovicu slavnog NBA igrača Kobija Bryanta, tužila je rođena majka zbog, kako je navela, neisplaćenih dugovanja.

Bryant je poginuo u januaru ove godine u stravičnoj nesreći u kojoj je život izgubila i njihova kćerka Gigi. Kobijeva udovica Vanessa je tada prolazila kroz pakao, a sada je zadobila još jedan udarac.

Naime, Vanesu je tužila majka Sofia Lane, koja je navela da „nije bila plaćena kao njena dugogodišnja lična asistentkinja i dadilja porodice Bryant“.


U tužbi koju je podnijela, Lane tvrdi da joj je Kobe prije smrti obećao da će voditi računa o njoj do kraja njenog života.

„Ova tužba je neozbiljna i nezamislivo me vrijeđa. Moj muž nikada nije obećao ništa mojoj majci i bio bi toliko razočaran zbog njenog ponašanja i nedostatka saosjećanja,“ rekla je Vanessa nakon saznanja da njena majka zahtijeva novac.


„Moja majka nastavlja da pokušava da pronađe način kako bi iznudila finansijske prihode od moje porodice. Podržavala sam je skoro 20 godina i uvijek sam bila kod kuće, pa smo muž i ja sami odgajali naše kćerke. Ona je bila samo njihova baka koja je bila izdržavana od strane mene i svog zeta na moj zahtjev. Ona je 20 godina živjela na našem obližnjem imanju, bez plaćanja ikakvih troškova jer je tvrdila da poslije razvoda nema novca za kupovinu svog doma,“ navela je Kobijeva udovica.

.

.

.

.

.

Izvor: tracara.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.