x

veza pukla

Šuška se da je Draško Stanivuković političar s kojim je Tanja imala aferu: Vodio je u luks restorane, čaršija brujala o njima!

Tanja Savić, kako Kurir saznaje, bila je u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Naime, Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama "Paparaco lova" rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim srpskim političarem. Voditeljka je ispričala čak i detalje ljubavi koju pjevačica strogo krije od javnosti.


- Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa Tanjom Savić. Iz Bosne je, toliko mogu reći. Znam sve detalje, i gdje su se viđali, ali sam rekla da nikada neću otkriti njegovo ime - izjavila je ona.

Naime, Tanja je navodno bila u "šemi" sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, u trenutku kada je imao djevojku i kada je planirao vjenčanje. Izvor blizak političaru iz Bosne ispričao je detalje njihove navodne romanse.


- Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri mjeseca od tada. Kako je pjevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo djecu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do posljednjeg trenutka, kada su poslije nekoliko mjeseci odlučili da se više ne viđaju.

.

.

.

..

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.