x

Suzana iskoristila Nadeždu Biljić za se.s: Isplivali svi detalji lezbo afere! Napila ju je, pa odvukla u krevet! (FOTO)

Suzana Ćubela imala je se.s sa Nadeždom Biljić u momentu kada su obe bile pijane. Aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga" na TV Pink nikada nije krila da je gej i da je privlače žene.

Bivša rukometašica rodom je iz Valjeva, baš kao i folk pjevačica Nadežda Biljić, koja je takođe učestvovala u istom rijaliti-formatu nekoliko puta. Njih dvije iza sebe imaju momente kojih ni jedna ni druga ne žele da se sjećaju, ali je Ćubela sve ispričala dobrom prijatelju, a on je ovu tajnu ipak otkrio.

"Suzana je bila poznata po tome da je muvala svako žensko u rodnom gradu koje joj se dopalo. Imala je mnogo drugarica, ali njih nije muvala niti ih gledala se.sualno, već je prema njima imala zaštitnički stav i čuvala ih je od udvarača i napadnih momaka. Među njenim drugaricama bila je i Nadežda Biljić, tada mlada učesnica "Zvezda Granda", popularna i atraktivna."


- "Svi su željeli da budu u njenom društvu, ali ona je vjerovala samo Ćubeli jer su se znale još iz školskih dana. Kako je oduvijek voljela da pije i da uživa u litrama alkohola, Nadežda je jedino sa Suzanom mogla da se upusti u takve avanture. Jedna takva noć desila se iznenada, obe su bile spontane, Nadežda je došla kod svoje zemljakinje kako bi se spremile za izlazak u grad. Miješale su vodku i rakiju, smijale se i bilo im je veoma lijepo. Kako je veče odmicalo, postajale su sve pijanije i opuštenije. Nadežda je jednog momenta sela Suzani u krilo kako bi promijenila pjesmu na kompjuteru. Blizina i alkohol su učinili svoje i između njih dvije je sijevnula varnica. Suzana i Nadežda su počele da se žvalave, da se hvataju i svlače jedna drugu. Završile su u krevetu, gdje su se strasti rasplamsale još više."


- "Hvatačina je potrajala do jutra i obe su uživale. Kada su se probudile jedna pored druge bez odjeće, nastao je haos i panika. Nadežda je bila van sebe. Počela je da plače, da se hvata za glavu. Suzana je takođe bila izgubljena. Dogovorile su se da nikome neće pričati šta se desilo tokom pijane noći i obe su riješile da zaborave na se*s koji se desio", završava izvor rijalitija.

Suzana Ćubela je u Zadruzi pred milionskim auditorijumom indirektno priznala da je bila sa pjevačicom, ali nije željela da je imenuje:

"Istina je da sam bila sa osobom sa estrade, ali ne želim da otkrivam o kome se radi. Čim je estrada, znate da tamo prednjače pjevačice", priznala je Suzana tokom jednog od izlaganja pred kamerama TV Pinka, dok Nadžda nije bila rada da komentariše ove navode.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.