x

Suzana Perović potpuno prsla! Branila Mikija, nasrnula na Nadeždu i poručila joj: Tebe su već tukli! (VIDEO)

Miki Đuričić je napustio rijaliti, a sad su se posvađale Suzana Perović i Nadežda Biljić, koje su od njega pretrpjele nasilje. Naime, Suzana je ispričala da ne zna šta se desilo njenom ljubavniku Mikiju, kao i da prije nije udarao žene.


"Ja sam veliki protivnik bilo kakvog nasilja. Ovdje su žene udarale muškarce. Rekla sam da sam oprostila, ali zaboravila nisam. Želim da porazgovaram sa njim kada izađem odavde. Miki nikada nije udario ženu koju voli. Šta se desilo sa njim, ja to ne mogu da kažem. Ja ne mogu da zaboravim koliko je nama bilo lijepo tokom prethodnih pet mjeseci. Ja osuđujem to što je uradio Nadeždi. Nešto se desilo u njegovoj glavi", rekla je Suzana, a onda se nadovezala Biljićeva:


"Jedi g*vna? Tvoj dragi gospodin laže kao ker. Što sam ti ja kriva što si ti sa nasilnikom. Dabogda te tukao svaki dan."

"Hajde ćuti, tebe su već tukli, sjedi dole! Sama si to pričala", vikala je Suzana, pa ju je Nadežda gađala flašom. Obezbjeđenje je odmah uletjelo kako Biljićeva ne bi nasrnula na Perovićevu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.