x

Suzuki lansirao novi GSX-S1000GT u Evropi

Suzuki je kupcima u Evropi predstavio nove boje za svoj vodeći turing model GSX-S1000GT. U pitanju je motocikl dizajniran za turing, dok je i dalje zadržana sportska priroda GSX imena. 

 Donosi sportski i agresivni stil u jednom, zajedno s oklopom, uz uspravniju ergonomiju zahvaljujući većoj visini upravljača.

Konkretno, u Francuskoj, model je pušten u četiri nove boje za 2024. One samom motociklu daju jedinstveniji izgled, razlikuju ga od konkurencije u smislu stila. Da bi svoju mašinu učinio još privlačnijom, Suzuki nudi dodatni paket opreme po cijeni od samo jednog evra do 31. oktobra. Model iz 2024. košta 15.199 evra.

Osim boja, novi Suzuki GSX-S1000GT ostaje isti kao i ranije. Motocikl pokreće robusni redni četvorocilindarski motor od 999 kubika, direktan potomak jedinice sa sportskog motocikla GSX-R1000. Sa nevjerovatnih 150 KS i 108,3 Nm obrtnog momenta, on nudi slične performanse kao i ostali sportski toureri litarske klase.

Suzuki GS-S1000GT ne štedi na elektronskoj tehnologiji, nudeći mnoštvo funkcija koje poboljšavaju iskustvo u vožnji. U centru svega je 6,5-inčni TFT ekran u boji, koji se neprimjetno povezuje sa vašim pametnim telefonom preko aplikacije miSPIN, pružajući pristup funkcijama telefona, muzike i navigacije. U odjeljenju za performanse naći ćete ride-by-wire tehnologija, koja obezbjeđuje preciznu kontrolu nad isporukom snage.

Suzuki Drive Mode Selector sistem (SDMS) omogućava da prilagodite svoju vožnju različitim režimima, dok ABS i Suzuki sistem kontrole proklizavanja (STCS) sa svojim podešavanjem u pet nivoa povećava bezbjednost u različitim uslovima na putu, prenosi "AutoBlog". Za dodatnu pogodnost, tu je kvikšifter koji pojednostavljuje promjene stepena prenosa, čineći svaku vožnju glatkijom i prijatnijom. Sa ovim nizom elektronskih funkcija, Suzuki je svakako prihvatio modernu tehnologiju kako bi podigao privlačnost GSX-S1000GT.

Izvor: nezavisne.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.