x

dijana janković

Svako veče sama kupam bebu, ne dojim je, a mlijeko kupujem u Beču: O izjavi Didi Džej se i dalje priča!

Dijana Rokvić poznatija kao Didi Džej gostovala je prije dvije godine u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji kod voditeljke Ljiljane Stanišić i o toj emisiji se i dan danas govori. Posebnu pažnju gledalaca je privukao trenutak kada je domaćica emisije pjevačici priredila iznenađenje. U studio je dadilja dovela pjevačicinu kćerku Dajanu koja je tada imala šest mjeseci.

- Jao, da li je moguće da ste je doveli, ne mogu da vjerujem, jao bebo, pa ona je budna, jao bože ne mogu da vjerujem, pa ona je budna je l to specijalno zbog emisije - rekla je Didi.

Voditeljka je istakla da je djevojčica preslatka.


- Da, to je mala zvjezdica, da vidimo kakva si mama - istakla je.

Dijana je bila oduševljena kako je dadilja obukla njenu kćerku:

- Nisam znala da će je ovako srediti, dobro, kad spava obuče neku pidžamu, ali ja se uvijek trudim da bude onako stilizovana - rekla je.


Ljiljana je konstatovala da beba više liči na oca Danijela Rokvića.

- Mnogi kažu da će ona biti velika zvijezda, ali ko zna, već sad voli da se slika. Liči na tatu. On je molio Boga da liči na mene, ali sam srećna što liči na njega. Ovo je prvi studio u koji je ušla. Ovo je historijski momenat - smatra pjevačica.


Stanišićka je upitala kakva je kao majka i da li kupa bebu s obzirom na to da Dijana ima vještačke duge nokte.

- Vidi se da vodim računa. Moja beba je obučena kao ja. Kupam je stalno, njegovana je, svako veče je kupam. Koristim formulu, ne dojim je. Odlučila sam da će beba koristiti formulu ali iz inostranstva. U Beču kupujem to. Moram da kažem da sam suprugu za rođendan kupila gitaru i on joj je svirao tokom cijele moje trudnoće i sada kad joj svira ona je oduševljena - rekla je Didi.

.

..

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.