x

predivna fotografija

Sve ih pokazali: Četvoro djece Mirke i Vujadina na jednoj fotografiji, konačno se vidi na koga svi liče! (Foto)

Fotografije na kojima su djeca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića prava su rijetkost u medijskom svijetu. 

Glumica i fudbaler davnih dana, još po dolasku prvog sina Andrijana na svijet, odlučili da taj dio svoje intime zadrže za sebe i svoje porodice, a javnost upravo iz tog razloga sve donedavno nije mogla vidjeti kako njihovo četvoro mezimaca izgleda.


Jedna slika, osvanula na profilu fudbalerovog ujaka Bojana Rajevića, otkrila je, međutim, sve ono što je javnost godinama unazad priželjkivala da sazna. Istina, zabilježen trenutak u okviru slike nije baš na sva pitanja mogao dati odgovor, ali na to koliko su Adriana, Adrijan, Mihajlo i Anika porasli, svakako da jeste.


Djeca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića, po mišljenju mnogih, naslijedila su ljepotu od oba roditelja, dok najstarija nasljednica nevjenčanih supružnika podsjeća dosta na baku Marinu Rajević Savić. Troje vragolana, Anika je još uvijek mala da bi se po tom pitanju izjašnjavala, vatreni su navijači Crvene Zvezde, čemu svjedoče njihovi crteži na rukama, a da se zaključiti i da su vrlo povezani, složni i brižni jedni prema drugima, posebno prema najmlađoj sestri.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.