x

zadobio povrede

Svi detalji drame u Titelu: Rodića oborila zaprežna kola, udario glavom o kamen, evo kako se sada osjeća Veljkov tast!

Tast Veljka Ražnatovića Bogdan Rodić doživio je nesreću u Titelu. On je udario glavom o kamen nakon što se konj otrgao kontroli i povukao zaprežno vozilo, koje ga je oborilo na zemlju, saznaje Kurir.

Iako su prve informacije bile da je otac Veljkove supruge Bogdane Ražnatović u teškom stanju, ispostavilo se da je u pitanju lakša nezgoda, ali da je radi detaljnih analiza zadržan u bolnici. Porodica je u prvom trenutku bila u strahu, ali im je bilo lakše kada su im ljekari rekli da nema razloga za brigu i da nema potrebe da Bogdana operišu.


- Vjerujte da nema razloga za brigu. Nezgoda se dogodila prošlog utorka. Od tada je Bogdan u bolnici. Sve se desilo brzo - kaže za Kurir blizak prijatelj porodice Rodić i nastavlja:

- Bogdan je s radnikom išao da upregne dva konja. U jednom trenutku Rodić je zaposlenom dao da pridrži kanap kako bi namjestio samar, ali se životinja uznemirila i otrgla od radnika. On se uplašio i pustio konopac, nakon čega su zaprežna kola krenula i oborila Bogdana - priča naš sagovornik.


Prema njegovim riječima, Rodić je tada pao i udario glavom o kamen.

- Ta zaprežna kola su ga oborila. Kako se zanio, tako je glavom udario o veliki kamen. Bio je svjestan, a radnik je odmah skočio da mu pomogne. Odmah mu je ukazao prvu pomoć, nakon čega su došli do kuće u Titelu. Tamo je bila Bogdanova supruga Danijela, koja je, kada ga je vidjela, odmah insistirala da odu u bolnicu. S obzirom na to da je Bogdan udario glavom o kamen, ljekari nisu željeli da rizikuju i preporučili su da ostane na posmatranju nekoliko dana - završava izvor.


Bogdan, na sreću, nije životno ugrožen, ali ova nesreća je uznemirila njegove kćerke Bogdanu, Bojanu, koja je u vanbračnoj zajednici s Mirkom Šijanom, i Natašu. I one su odahnule kada su im ljekari rekli da nema razloga za brigu. Na vezi s njima, ali i Danijelom konstantno su bile njihove prije Ceca Ražnatović i Goca Božinovska. 

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.