x

ŽIVI DRUGAČIJIM ŽIVOTOM

Svi se pitaju ko je žena Dušana Tadića? Nikada je nismo vidjeli u javnosti, krasi je ljepota, a evo po čemu se razlikuje od ostalih!

Fudbaler Dušan Tadić je zvijezda srpske reprezentacije koja se bori na Svjetskom prvenstvu u fudbalu.

Naime, njegovu suprugu Draganu niko još nije uspio da slika u Kataru, za razliku od drugih žena fudbalera i čini se da je ostala u Holandiji.

Njih dvoje tamo podižu sinove Vasilija i Veljka, kao i kćerku Taru, a život im je skoro potpuno skriven od društvenih mreža, nimalo nalik svjetski poznatim sportistima.


Pisalo se kako su u Holandiji kupili i luksuznu nekretninu, vrijednu čak dva miliona eura, ali ni u nju ne može da se zaviri preko Instagrama.

Dragana je enigma za sve, jer ni ona "ne postoji" na Instagramu. To je prilično neobično, jer mnoge druge žene fudbalera redovno objavljuju slike iz šopinga, glamuroznih domova i sa luksuznih tretmana.


Kod Dragane toga nema, samo se tri slike mogu vidjeti na njenom profilu - njena dva portreta i jedna slika muža Dušana. Poznato je da je ova lijepa brineta visoka 167 cm i ima 55 kg.

Podsjetimo, venčali su se 2013. godine i od tad su nerazdvojni.


Dušan je, po procjeni medija, "težak" oko 10 miliona eura, a godišnja plata u Ajaksu mu je nešto više od 3,5 miliona eura. Ipak, u medijima preovlađuje zaključak da novac nije ono što ih pokreće.

"Vodim porodičan život. Djecu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo poslije djece zaspim i ja", izjavio je Dušan jednom prilikom.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.