x

NIKAD NIJE BIO SAMO JEDAN

Svi švaleri Dalile Dragojević: Majstor, zelenaš, poznati pjevač, komšija iz Šepka, a sve to pred Dejanovim očima! On sve ispričao!

Komšija Dalile Dragojević iz Šepka, koji moli da mu se ne spominje ime, otkriva još niz njenih šokantni tajni i peripetija iz njenog i Dejanovog braka! Kako je objasnio, Dalila je, navodno, tokom braka imala nekoliko švalera!

- Dalila je opasna! Nikad ona nije bila samo s Dejanom - započinje komšija z Šepka za Skandal.

- I sam Dejan ispričao je za majstora Radeta koji im je radio montažnu kuću, na tog čovjeka se okomila da je to bilo bruka! Svima nam je bilo jasno šta se dešava, ali kako Dejan nije reagovao, i mi smo ćutali. Valjda jadnik nije htio da prihvati da je to istina! Taj Rade je zbog Dalile imao velike probleme sa ženom jer ga je ova stalno zivkala i slala mu poruke, mogao je da ostane zbog nje bez porodice - priča komšija.


- Tu je bio i neki Mirza iz Podgorice, s njim je bila i prije Dejana, ali znam da ga je ona jurila i tokom braka. On je neki zelenaš, pa mu je ona nudila da dođe kod nje i Dekija u Šepak kad ga je jurila polícija! Ma žena je nevjerovatna, i onda kao nije vračala Dekiju! Pa kako nije kad mu je redovno rogove nabijala, a on se ponašao kao da se ništa ne dešava - priča komšija.


- O Mladenu Vuletiću da i ne pričam, pa on je dečko sve sam objelodanio, to svi znaju da je ona i na njega naskakala kad se tek udala za Dejana. Osim njega jurila je i MC Stojana, za njim mislim da i sad ludi, ima i sliku s njim, znam i za aferu s jednim komšijom, on je malo stariji od nje. S njim je, čini mi se, bila sve vrijeme braka s Dejanom. I ovo sad vrhunac, javna blamaža i bruka sa Carem! Ljudi moji, mi ovdje u Šepku molimo Boga da se ona ne vrati ovamo jer nam je već selo obrukala, a ako dođe, biće još gore - završava komšija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.