x

ima planove za kćerku

Taki: Janjuš je kreten, taj kockar mi je tukao dijete! Čorba je super!

Radomir Marinković Taki, otac zadrugarke Maje Marinković, konačno može da odahne jer je njegova kćerka raskinula s Markom Janjuševićem Janjušem i sada je u vezi sa Milanom Jankovićem Čorbom. On ne krije da je bio bijesan zbog kćerkine veze sa oženjenim čovjekom, ali se sada situacija promijenila i on podržava Majinu novu ljubav.

- Čorba je okej momak. Kulturan je i pristojan. Nisam ga dosad mnogo primjećivao, ali pošto je sad s Majom u vezi, imam lijepo mišljenje o njemu.

Da li Maja samo pravi Janjuša ljubomornim sa Čorbom?

- Maja je zaljubljena u Milana. Ona je mnogo voljela nesrećnog Janjuša, tu je budalu voljela više nego sebe. Ali poslije toliko tuča i poslije toliko poniženja, vrijeđanja, malo se opametila. Kad joj je za Novu godinu ušla mnogo draga osoba Stanija Dobrojević i kad ju je upitala "Mala, šta to radiš?", osvijestila se i presjekla. Nije ona Janjuša totalno zaboravila, ali mislim da se 80 posto već ohladila. Čorba joj je pružio pažnju, tako da svako ide gdje mu je ljepše, tamo gdje te neko ne tuče i gdje nema stresa. Kao roditelj, iskreno, nisam više mogao da izdržim i da gledam to maltretiranje.


Mnogo vas je nervirao Janjuš?

- Svakog roditelja bi nervirao. On se sad izvlači iz svega, pa gura Miljanu na moju Maju.

Mislite da namjerno hoće da posvađa Miljanu s Majom?

- Apsolutno, kako bi ispalo da je on žrtva. Sve je to njegovo maslo. Maja je s Miksi i njenom porodicom uvijek bila u dobrim odnosima. Išli smo i na rođendan kod malog Željka. Janjuš je običan folirant, igra pokvarenu igru. Nagovara Miljanu da ide i da ukrade Maji hranu, svi znamo s koje strane vjetar duva. A svi znamo kakva je Miljana, bolest ne bira, ali šta ćemo.


Baš ne možete da ga podnesete?

- Stalno me zovu fanovi poslije pitanja novinara i gledalaca, i kažu mi: "Taki, reaguj, šta je ovo?" Ophode se prema Maji kao da je ubila nekoga. On je čovjek sam sebe razveo, sam je rekao da je napolju imao 50, 60 žena. Njegova žena je čula šta on priča. Kad sam vidio kako je javno prevario ženu, zgadio mi se. Ima i dijete, čitaće to i gledati za nekoliko godina, zezaće je vršnjaci. Užas.

Janjuš je rekao Maji da je za nju neko mlađi, da nije siguran ni da li se zakonski razveo od žene.

- Folira se, hoće da poludi zbog Maje. Zaljubljen je u nju. Počeo je da je vrijeđa, kaže da je šizofreničarka, a do prije mjesec dana je bila najbolji čovjek u kući. Pogubio se. Sve je to planski, stariji je i namazan, pravi kockar i folirant.


Prihvatate li Čorbu za zeta?

- Prvo kao Majinog dečka, a možda kasnije i kao zeta. Neće Maja još da se udaje, mlada je, ima samo 24 godine. Ima druge planove, želi da upiše glumu. Ovo joj je sad praksa. Možda će oni da žive u Americi, dug će ona vremenski period da bude u "Zadruzi", još šest mjeseci, svašta će tu još da se izdešava. Želim im sve najbolje u životu.

Javljaju se i Majine drugarice, tvrde da je ona psihijatrijski bolesnik, ali i da se bavi najstarijim zanatom.

- To su laži. Samo neka pričaju te budale. Ako nemaju dokaze, biće tuženi. Majina majka sve to prikuplja i podnosi tužbe. Završiće na sudu svi, tako da ću od njih i živjeti.

Šta kažu ostali članovi porodice za Maju i njen boravak u "Zadruzi"?

- Ona je naše dijete i mezimica. Nekad nismo za neke njene scene tamo, ali šta ćemo. Oprošteno joj je. Neka samo igra svoju igru.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš li da nađeš ženu na jednu noć? Uđi --- Hotsenn.Com