x

navija za svoju mezimicu

Taki Marinković: Tek će biti skandala, ovo je zatišje pred buru! Maja je šoumen, rijaliti ne može bez nje!

Otac učesnice "Zadruge 5" , Maje Marinković, Radomir Taki Marinković komentarisao je dešavanja iz Bijele kuće.

- Filip je dobar momak, po mom mišljenu. Nestašan je malo tamo u "Zadruzi", ali u principu mislim da je dobar dečko. Mi znamo da je Maja bila i van "Zadruge" u vezi sa Filipom, slala mu je poklone, on je ušao kao zauzet momak. Vidjeli smo sve šta se desilo, ali to je bilo kratkog daha, kad je Maja ušla nastao je muk! Ona jeste bila ljuta na njega, ali proradio je neki adrenalin u njoj, Maja njega iskreno voli i zaljubljena je u njega - priča Taki u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".


Taki se osvrnuo i na Majin odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, kojeg prvo nije htio da komentariše.

- Ko je to?! Je li on u "Zadruzi"? A, znam. Mislim da je na tu priču stavljena tačka, poslije svih nemilih događaja koji su se dogodili, i ova priča oko trudnoće, mislim da je svemu tome došao kraj. Razdvojili su im se putevi, moraju da budu pod istim krovom, ali mislim da je najbolje da nisu zajedno, i za nju i za njega - iskren je Majin otac.

On misli da će veza Filipa i Maje biti skandalozna, ali da podržava svoju kćerku.


- Biće tu skandala! Ona je na svoj način prgava, on na svoj, biće to burna veza - zapaža Majin otac, pa nastavlja:

- Ovo je tek početak, zatišje pred buru, ali ne bih volio da se dese scene kao prošle sezone koje je imala sa Janjušem, želim da sve prođe u najboljem redu. Mislim da se Filipu na neki način dopala Dalila, ali on je dečko koji voli izazove, ali mislim da je prelomio kad je vidio Maju na vratima, vidjeli ste i sami kakva je ušla, sva u bijelom. Ja lično nisam nikad upoznao Filipa, ali znam da su bili po nedjelju-dvije u tom etnom selu - priznaje Taki, koji otkriva da se čuo sa Brunom, Carevim najboljim drugom i da oni podržavaju vezu sa Majom.


Marinković se dotakao i odnosa Dejana i Dalile Dragojević, kao i svađe koju je Maja imala sa Dalilom.

- Mislim da tu nema pomirenja, dug je to period, ali kako je krenulo, neće tu biti ničega. Pale su mnoge teške riječi, ne podržavam to što je Filip izrekao Dalili, trebalo je to da riješe prije Majinog ulaska, ali to se sve desilo u pet sati, Maja je sve to raskrinkala. Pokazala se odmah, to je ta Maja Marinković. Šoumen je, rijaliti ne može bez nje, prizivali su je i napravila je odmah haos, kao što se i očekivalo - priča Taki, pa dodaje:


- Pažljivo sam gledao, većina je rekla da je Maja dobar čovjek, nema razlgoa da se kači za nekog prva, ali odmah je stavila Dalili do znanja da sa njom nema igranja. Ne bi ona bila sa Filipom da nije u pitanju velika ljubav. Maji ne može niko da komanduje, ona je nepredvidiva - zaključuje otac Maje Marinković u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.