x

umiješao se u raskid

Taki opleo po Bilalu: On je moju Maju ucjenjivao, varao za pare, jednom ju je ostavio u stanu i pobjegao!

Radomir Marinković Taki razvezao je jezik pa otkrio šta je sve Bilal Brajlović priređivao njenoj mezimici. On je za jedne domaće medije i pobrojio koliko ju je nekadašnji zadrugar ucjenjivao, te da je imao namjeru da je „uništi".

- Mislio sam da je Bilal okej momak, dok se nije ispostavilo nešto drugo. On je varao Maju za određeni novac. Postoje dvije priče, ali Maja uvijek priča istinu. I na svoju štetu izgovori nešto što ne treba. Nekoliko puta ju je ucjenjivao da ne ide na „Pink", da ne dolazi u njihove emisije, iako je Maja sve vrijeme pod ugovorom i kazne su ogromne - počeo je poznati otac, pa dodao:


- Maja je „Pinkovo" dijete i on je nju htio da uništi. Mi nikada od njih ne bismo otišli, to je naša kuća. Nikada ne bismo rekli nešto ružno protiv njih. Tada je on krenuo da ucjenjuje Maju: „Ako ne napustiš emisiju na Pinku, ja ću te ostaviti... Ako ovo, ako ono". Nema potrebe da on bilo koga da ucjenjuje, on ugrožava njen posao. Koliko ga je zavoljela svedoči i to što je otišla u Sarajevo.

Prema daljim Takijevim riječima, Maji tamo nisu baš „cvjetale ruže".


- Fanovi su Bilalu i Maji uplatili ljetovanju u Mostaru, a problem je nastao kada je on htio da povede cijelu porodicu. Umjesto da se odmore Maja i on, Bilal je ipak cijelu porodicu poveo. Sa druge strane, mislim da nije bilo fizičkih obračuna. Do sada sam ga volio, ali posljednji put pričam o njemu. Mislim da je lagao da ga je Maja tukla, sam je sebi napravio modrice i ogrebotine. Sklon je prevarama. Govorio je čak Maji: „Bodem se makazama, dođi po mene". Jedan dan je Maja htjela da dođe na „Pink", on nije htio da je doveze. Ostavio (ju) je u stanu i pobjegao - objašnjava za medije Marinković.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.