x

Tamara (13) je čovjeku koji se sapleo pružila ruku da mu pomogne, a on je KRVNIČKI IZBO

Tamara Ivanović (13) ubijena je prije tačno 18 godina, kada se vraćala iz škole. Na putu ka kući je vidjela pijanca koji se sapleo, pružila mu je ruku da pomogne - a Dragan Nikolić Čombe ju je krvnički nasmrt izbo 19 puta.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Tamara Ivanović je te večeri 21. novembra 2005. godine krenula preko pruge, gdje je i ubijena.

Ukućani su se zabrinuli jer nikad nije kasnila iz škole, pa su je pozvali na mobilni telefon oko 20 sati. Nije bila dostupna, pa su krenuli u potragu.

Djevojčicu je oko 21.30 pronašao deda u šiblju pored pruge, desetak metara od mjesta gdje je pronađen i nož.

19 uboda nožem

Kako je tada Nikolić ispričao policiji koja je za njim tragala nekoliko dana, djevojčicu je sreo oko 18.15 časova nakon što je jako pijan pao na zemlju.

Djevojčica je prišla da mu pomogne, a on je bez ikakvog povoda, nožem koji je imao u džepu, istog trena napao Tamaru. Prve udarce, od ukupno 19, zadao je u predijelu srca zbog čega je ona odmah usmrćena - naveo je tada pukovnik Milorad Veljović, tadašnji načelnik Uprave kriminalističke policije MUP Srbije.

Čombe je osuđen u Okružnom sudu u Beogradu na 40 godina zatvora.


- Nesumnjivo je utvrđeno da je Nikolić 21. novembra 2005. godine, na zemljanom putu u blizini Železničke stanice Šangaj u Batajnici, na podmukao način ubio Tamaru, kada je djevojčica prišla da mu pruži pomoć, pošto je pao. On joj je tada kuhinjskim nožem zadao 19 smrtonosnih uboda u leđa i grudi - rekla je u obrazloženju presude sudija Mirjana Ilić.


Tokom presude se cerio

Dragan Nikolić se tokom izricanja presude, kao i kada su odvodili iz sudnice, samo podrugljivo cerio. On je u toku dokaznog postupka tvrdio je da je tek sutradan u novinama pročitao da je ubijena mlada djevojka i shvatio da je to „vjerovatno“ on učinio.

Tamarin telefon prodao je na Pančevačkoj pijaci, bez kartice, koju je u noći ubistva izvukao, što je bio još jedan dokaz da je bio pri svijesti kada je počinio zločin.


Dragan Nikolić Čombe je objedinjenom presudom osuđen i za obljubu devojčice S. N. (12).


On je djevojčicu je izveo iz razreda osnovne škole, poslije razgovora s učiteljicom, i odveo je ka izlasku iz Opova. U šumarku pored presušenog kanala je pretukao dijete, a kada je izgubila svijest, silovao je.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.


Blic.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.