x

komšije samo jednom vidjele djecu

Tanja ne izvodi djecu iz stana, plaši se da ih Dušan ne ukrade: Dane provodi u stanu i na terasi!

Tanja Savić ne izlazi iz kuće danima, kako kažu njene komšije, a razlog je taj što se plaši da joj Dušan Jovančević, s kojim je i dalje u braku, ponovo ne otme sinove Maksima i Đorđa.

Ekipa Kurira bila je u Smederevu, u kraju gdje pevačica stanuje, kako bi razgovarali s njom jer se već duže vrijeme ne javlja na  pozive, iako su ranije s njom imali korektnu komunikaciju. Do prije mjesec dana jurila je medije kako bi se njena "istina" čula, a sada je situacija potpuno drugačija, piše Kurir


Foto: Kurir

Tanja i njena porodica ne žele da razgovaraju s novinarima jer, kako kažu, nije u redu to što i njenom suprugu Dušanu daju priliku da kaže svoju stranu priče. Dakle, po mišljenju Savićeve, javnost treba da čuje samo njenu stranu priče. Kurir dalje nastavlja: Razgovarali smo s komšijama iz Smedereva, gdje je Tanja kupila stan neposredno prije nego što je vratila djecu iz Australije. Radi se o skupocjenoj nekretnini u novoj zgradi za koju je izdvojila pozamašnu sumu novca. Majstori koji renoviraju kuću pored njene zgrade otvoreno su popričali.


- Tanju znamo još odranije, ona je naša sugrađanka, rođena je tu u selu u blizini Smedereva. Dobra je djevojka, ali jako nesrećna zbog svega što joj se desilo. Svaki dan, kada se probudi oko jedan po podne, ona izađe na terasu i javi nam se. Popriča malo s nama, posjedi i uđe unutra. Slabo izlazi, djecu ne šeta jer se plaši ovog njenog bivšeg. On je ludak koji je rekao da bi ih ponovo oteo i odveo od nje ako bude morao - rekli su  radnici, dok je jedna komšinica bila oštrija na riječima prema Savićevoj.


- Iz te kuće stalno se čuje neka buka i vriska. Žao mi je te djece, za ovo vrijeme jednom sam ih vidjela napolju. Tad su išli da bace smeće. Vidi se da su ti dječaci zbunjeni, sigurno je da se i ona namučila jer je majka i ne može da joj bude svejedno, ali opet... Treba i ona i taj Dušan da misle na njih, a ne samo na svoje potrebe - rekla je gospođa koja živi u blizini Savićeve. Kako se Tanja nije javljala na telefon, a zavjese su bile spuštene, odlučili smo da pozvonimo na njen interfon.

- Ko je? Ne mogu stvarno da izlazim ni dole, ni na terasu, s djecom sam, hvala na razumijevanju. Žao mi je, ne mogu, radim nešto, baš sam zauzeta - bila je kratka Savićeva.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.