x

Tanji Savić pozlilo: Posvađala se sa suprugom!

Pjevačica Tanja Savić riješila je da svojoj publici priredi pravu poslasticu i snimi novi album.

Ona vrijedno radi u studiju, a pred kamerama emisije ''Premijera'' otkrila je i kako protiče čitav proces.

- Klinci slušaju jednu vrstu muzike, a naša generacija drugu. Ali ja sam taj tip da kod mene može sve, mislim da se to pokazalo i publika mi vjeruje. Publika je spremna na promjene kao i ja, sve ide vremenom, ne možemo da ostanemo uvijek u istom stilu - rekla je ona. 


Njen suprug Dušan bio je uvijek široke ruke i pjevačici je do sada poklonio nekoliko pjesama, ali, kako kaže, ovog puta se ona otvorila, a njen muž je shvatio da mora više da joj pomaže u poslu.

- Možda je shvatio da malo više treba da pomaže i da se potrudi. I ja sam shvatila, što je najbitnije, da ovo nije igra, nije šala, ovaj naš posao je težak, a treba ostati pribran i profesionalac - kaže Tanja.U svakom braku dođe do razmirica, pa je Tanja priznala da se posvađala sa svojim suprugom baš prije nego što će ući u studio.


- Danas smo se toliko posvađali da mi nije bilo dobro kad sam ušla u studio. Ništa specijalno, sukob se dogodio, ali to je prosto normalno kad ste dugo u braku - rekla je Tanja i istakla da je sada sve u redu.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.