x

Tata me zaključavao u sobu, izgladnjivao, progutao sam šaku lijekova” Bolna ispovijest zadrugara: “Vodili su me u Lazu”

Uroš Stanić je u razgovoru sa Janjušem otkrio sve detalje odnosa sa ocem i torture koju je preživeo.

Nikada nismo imali dobar odnos. On je radio u inostranstvu i nije bio stalno sa nama. Uglavnom mi je mama kupovala stvari, ali mi je on platio srednju školu, ne mogu da grešim dušu, ali imamo jako loš odnos. Kada bi se vratio iz inostranstva bio je loš prema mami i meni, ali moja mama se vezela za njega, nju je muž iz prvog braka isto varao i tukao. Mama nije prihvatila to što sam ja li je uvijek bila tu kada bi me udario – rekao je Uroš.


Je l’ te tukao samo zato što si gej ili… ? -pitao je Janjuš.

Ne, tukao me je i prije toga. Nikada nismo provodili vrijeme kao otac i sin. On je jako čudan, nikada me nije vodio u park, deda me je vodio, njega nisam zanimao. Ne mogu da ti opišem kakav je to čovjek, kada je za svoju rođenu majku rekao da bi joj se popišao na grob. Mnogo je čudan taj odnos sa njim, nikada nismo imali dobar odnos. Uvijek je govorio da treba da me još više maltretiraju u školi. Uništio mi je i djetinjstvo i cijeli život. Bio sam na ozbiljnim ljekovima, zaključavao me u sobu, izgladnjivao me, progutao sam šaku lijekova pa je dolazila hitna i vodili su me u Lazu, nema šta mi nije radio. On je čist primer monstruma – rekao je Uroš i dodao:


Ja sam cijeli život htio da imam oca, ali on to nikada nije mogao da bude. On bez ljekova ne može da zaspi od kada je bio u ratu. Bio me je strah da zaspim, ali nisam imao gdje da odem, jer mi je cijela familija okrenula leđa. Uništo me je psihički kao i moju mamu. Uzimao mi je telefon, nema šta mi nije radio – zaključio je zadrugar.


blic.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.