x

STALNO ČITA I PLAČE

Tata, tužna sam, mnogo mi nedostaješ: Marjanoviću donijeli potresno pismo kćerke u zatvorsku ćeliju!

Jedva čekam da te zagrlim. Molim te nemoj da brineš. Svi smo dobro i stalno mislimo na tebe. Tata, mnogo sam tužna, jer mi nedostaješ. Jedva čekam da te vidim i zagrlim. Ja sam dobro i ništa ne brini. Počela mi je škola i obećavam ti da ću biti najbolji đak!

Ovo su riječi koje je napisala kćerka (12) Zorana Marjanovića (44) osuđenog zbog ub.stva supruge Jelene. Djevojčica je pismo poslala u Centralni zatvor gdje se trenutno nalazi Zoran Marjanović koji je 22. jula prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora zbog ub.stva supruge Jelene (33) 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

- Svi smo dobro i stalno mislimo na tebe. Dok te ne budem vidjela stalno ću ti pisati pisma, a nadam se da će te pustiti da i ti meni neko napišeš. Volim te najviše na svijetu - između ostalog piše u pismu koje je u petak dostavljeno Zoranu u ćeliju.


Zoranu Marjanović inače redovno u posjete dolaze advokati, mlađi brat Miloš i snaja Milica, sin Uroš iz prvog braka, ali jedino kćerkicu nijednom nije vidio otkako je ponovo prebačen u zatvor.

To mu mnogo teško pada i ovo pismo ga je izuzetno potreslo.


- Više puta je čitao pismo i vidjelo se da je na ivici suza. On se nada da će Centar za socijalni rad i sud kćerki uskoro dozvoliti da ga posjeti u zatvoru. Najteže mu pada razdvojenost od kćerke koja je veoma vezana za njega. Zoran ne gubi nadu da će se uskoro ponovo naći na slobodi i stalno ponavlja da nije ubio suprugu Jelenu - otkriva izvor blizak Marjanoviću.


Djevojčici su kao privremeni staratelji određeni stric i strina sa kojima je ostala da živi u porodičnoj kući u Borči, a Centar za socijalni rad tek treba da odluči kome će da dodijeli stalno starateljstvo. Djevojčica je poslije ub.stva majke, kad joj je otac prvi put bio uhapšen, 10 mjeseci živjela sa pokojnim dedom Vladimirom i bakom Zoricom.


Ovoga puta za starateljstvo je zainteresovana i Jelenina rođena tetka Ljubica Marković koja je inače živjela u istoj kući sa Jeleninom majkom Zoricom sve dok ova nije preminula.

Interesantno je da je Ljubica, svjedočeći pred sudom, izjavila da sumnja da iza ub.stva njene sestričine stoje zapravo Zoranov otac Vladimir i Vera Vukomanović, kuma Marjanovića!

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.