x

Tea Tairović se nije čula sa Šabanovom porodicom, a bila sa njim prije nesreće: Nije mogla da ih pozove, evo zašto!

Tea Tairović, posljednja je pjevačica koja je pjevala sa Šabanom Šaulićem, samo nekoliko sati prije stravične saobraćajne nesreće u kojoj je pjevač tragično izgubio život, zajedno sa svojim muzičarem Mirsadom Kerićem. Samo pukim slučajem, pjevačica se nije našla sa njima u istom automobilom, što joj je nesumnjivo spasilo život. 

Međutim, Tea nije prisustvovala Šabanovoj sahrani, a ona je to objasnila time što sa porodicom pjevača nije imala neki kontakt. Ona ne krije da joj je jako teško palo to što se dogodilo njenom kolegi, ali da isto tako nije željela da se nameće porodici u ovakvom trenutku.

"Poslala sam njegovom unuku Luki poruku, jer se sa njim znam. Napisala sam mu da mi je žao. A sa ostalim članovima porodice ni prije nisam kontaktirala, pa mi je bilo bez veze da se namećem", rekla je Tea prošle godine nakon pogibije "kralja narodne muzike".


Mladu i atraktivnu Tairovićevu su često povezivali sa kraljem narodne muzike, a sa njim je često i nastupala, kao i posljednje noći pred kobni događaj u Njemačkoj.

Podsjetimo, Tea i Šaban imali su nastup u Njemačkoj, o čemu svjedoče i broji snimci. Pjevač je, kako kažu, bio raspoloženiji nego obično i niko nije ni slutio da će mu noć sa pjevačicom biti zapravo posljednja. Tog 17. februara 2019. godine oni su se razdvojili i svako krenuo svojim putem za Beograd, jer su imali odvojene letove, a epilog je smrt pjevača i žal za izgubljenim životom pjevačke legende.

.

.

.

.

.

.

.

.


..

(Srbija Danas)

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU. Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)