x

Tijana Ajfon podvodila Lunu: Za druženje sa Đoganijevom od biznismena uzela 1.000 eura!

Luna Đogani navodno je bila žrtva starlete Tijane Ajfon, koja ju je jednom prodala bogatom biznismenu i navodno bez njenog znanja uzela novac za ono što je ona imala sa njim.

Otkako je prije nekoliko dana Tijana uhapšena u Bosni sa 23 kriminalca i devet djevojaka, među kojima su bile i maloljetnice, a koje je odvela na privatnu žurku kako bi uz dr.gu imale s..s sa klijentima, klupko je počelo da se odmotava.

Luna je, kako kaže izvor "Rijalitija" djevojka koja je takođe bila Ajfonkina žrtva. Tijana je predložila blogerki da je upozna sa bogatim biznismenom kome se navodno Luna mnogo svidjela. Sve se odvijalo u vrijeme kada je Marko Miljković već bio u "Zadruzi", a Luna ostala sama, praznog džepa, razočarana u ljubav i ljude.


"Luna je poklekla, vijdela je raskoš kod Tijane, a nije imala pojma šta joj se sprema. 'Glupača, ima da zaradim pare na njoj, a neću ni da trepnem. Ona misli da neko želi da je sluša, a nije svjesna da matorci hoće samo daje k..snu. Ima da uzmem 1.000 eura za nju, a ona neće ništa da dobije jer je naslijedila inteligenciju na tatu Gagija', rekla je Tijana kada je vidjela da Luna grize mamac i da je spremna da zaigra njenu igru. Odvela ju je u izlazak s njom, a unaprijed je dogovorila dolazak s jednim biznismenom. Njemu je rekla da će Luna biti tu i da spremi dobru lovu jer samo tako može da se druži sa njom. Taj galantni gospodin nije oklijevao. Ajfonka je stavila 1.000 eura u džep, obećavši mu Lunu Đogani", nastavlja izvor.


"Naivna Luna je igrala kako Tijana svira. Ona joj je rekla da razmijeni kontakt satim biznismenom, koji ée joj pomoći oko novog spota, pjesme i marketinga. Luna se viđala s njim nekoliko dana, ali on nije spominjao ni pomoć ni ništa slično. Kada je uzela lijepe pare, Tijanaje šutnula Lunu kao posljednju krpu. Blokirala ju je na svim aplikacijama kako ne bi morala da joj objašnjava ništa. 'Glupača je mislila da mene ona zanima kao drugarica. Balava Đogajka nema pojma da sam na njoj zaradila euriće. Đavo nek' je nosi od mene daleko", rekla je Tijana nakon što je nasamarila Lunu", završava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika/Rijaliti

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy