x

SRAMOTNO

Tijelo ubice Sulejmanovića i dalje u hladnjači, objavljena fotografija kćerke policijskog načelnika iz Gradačca: Ovo nam je bila zadnja kafa!

Tijelo trostrukog ubice Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli, a do danas još niko nije podnio zahtjev za njegovo izuzimanje.

Ovo je rekao danas za portal "Avaza" direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić.

Tijelo Sulejmanovića, koji je 11.avgusta ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović i sve prenosio na Instagramu, već više od mjesec dana nalazi se u hladnjači.

On je ubio i dvoje državljana Turske i ranio tri osobe.


Nedavno je zbog dešavanja u Gradačcu smijenjen Zehrudin Hasić, načelnik Policijske uprave Gradačac, odlukom policijskog komesera Uprava policije TK Dževada Kormana.

Hasić je nakon smjene premješten na drugo radno mjesto u okviru MUP-a TK.

Smijenjen je i njegov zamjenik. Na Hasićevu poziciju imenovan je komandir policijske uprave Srebrenik Edin Karić.


Do smjene je došlo, kako saznajemo, zbog određenih provjera koji se vode u vezi Sulejmanovića. Ranije je suspendirana policajka Dženana Selimović i protiv nje je pokrenut disciplinski postupak.

No, "Avaz" donosi nove detalje iz istrage. U trenutku kada je objavljena vijest da je pomahnitali ubica Sulejmanović počinio samoubistvo, kćerka policijskog načelnika Gradačca, poslala je na društvenim mrežama fotografiju sa ubicom, uz poruku: "Ovo nam je bila zadnja kafa".

Hasićeva kćerka bila je Sulejmanovićeva prijateljica.

.

.

.

.

Izvor: Avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.